2009/03/29
16:58

Írta: Ák_

pervert VAsárNAP

Mert mi mást tehetne az ember egy ilyen csodásan gyermekded vasárnapon, minthogy bújja az obszcénebbnél obszcénebb szavak szinonímáit! Mert ugye épp keresett ott valamit és ha már ottvan akkor mért ne üsse be, hogy "ef kukac esz"! Mert az olyan vicces. És ha már azon is túlvan, akkor nincs meg nem állás! ÉS természetesen kizárólag ismeretterjesztés céljából postolom ki, hogy kifinomultabban tudjatok anyázni (mamucizni, mutizni).

Említett szinonímái:

cerka, hímvessző, hímtag, fütyülő, fütyi, kukac, bájdorong(!), pénisz, tök, hancúrléc(!), fallosz, lingam(?), kuki, zacskósmikrofon(!), nyeles tojás, kolbász, lőcs, pöcs, kis admirális(!), répa, dákó, fütykös, farok, gyík, félszemű kobra, péló(whehehe), kéjrúd, himbilimbi, bré, bráner, lompos, pucu(!?), kéjléc(!)

Igen, tisztában vagyok vele, hogy ez engem is teljesmértékben minősít, dehát engem úgysem érdekel. Meg különben is, idézőjelbe raktam. Ha másik oldalról - vagy akárhonnan máshonnan - idézek ilyesmit az nem prosztóság, meg nem is számít káromkodásnak se. Á dehogy. Cserébe felkiáltójellel jelöltem az "ikszdé" kategóriájúakat, amelyek mindegyike megérdemelné a Hét Szava díjat, és kérdőjellel ami viszonylag, vagy teljesen új volt én nekem.

Az egyéb jelölések megfejtése rátok vagy a kriptográfára van bízva. És amúgymeg kíváncsi vagyok, ki találta ki a 'léc'-et, mint szinonímát. A léc - szerintem - egy lapos tárgy, de mindegy.

Ráadásnak begépelek mégegyet, akinek még így sem elég a móka, annak sok sikert a post végén a link kurzorvégre kapásához. Szóval, qva:

prostituált, utcalány, kéjhölgy[! hogy oda ne rohanjak-A Szerk.], kurtizán, szajha, örömlány, ribanc, prosti, céda(!), cemende(!?), lotyó, cafka, kokott, ringyó, repedtsarkú, éjszakai pillangó(!!)

Errefelé lehet szorgosan keresgélni a vállalkozó kedvűeknek.

[és a vakvágányas gondolatok megelőzése/elkerülése végett megjegyezném, hogy tényleg nem ezért mentem fel oda, csak közben jutott eszembe :D]

komment

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/03/28
18:29

Írta: Szerb Lisztesember

Fotöly

Talán megtaláltam a Szimpla-design egyik szerves ötlet elemét? Ki tudja. De azt azért valószínűsíthetjük, hogy Ők inkább nekiestek a nagyi kádjának egy stihl fűrész segítségével [esetleg rászabadították Pope Lada Vérnyulát], mint semhogy 2400 Fontot kipengessenek a Kád-Ülőalkalmatosságért. Mindazonáltal most már legalább tudjátok, hogyha kád fotelre van szükségetek, akkor a web melyik bugyrába bújjatok bele.(Azt azért kicsit sajnálom, hogy nincsen teljes fürdőszoba-kellék garnitúrájuk. Igazán hiányolom például a zuhanyzó-függöny-hintaágyat vagy á klozet-trónt.[Nem mennék bele, hogy akkor minek is az uralkodójává válsz.])

 

 

komment

Címkék: design

2009/03/28
14:54

Írta: Ák_

RosSz

Nem nagyon lehet rám azt mondani, hogy kifejezettebben rajonganék Depeche Mode-ért, illetve a zenéért amit játszanak. Csak a félregondolások elkerülése céljából.

Namármost már akad egy-két postom a zene-rovatban aminél azért közöltem, hogy nem vagyok nagy fan de egy-egy számuk igencsak odaszab. Na most itt kicsit más a helyzet, mert nem nagyon hallgatok Depeche Mode-ot a fent említett ok miatt, de mégis a net végtelen útvesztőiben bolyongva beleakadtam, tulajdonképpen megbotlottam majd átestem benne illetve rajta(feltetted magadnak a kérdést, hogy mégis mitől más  a helyzet akkor?). Mármint a Wrong című számba akadt bele a tekintetem, és nem tudtam megülni, hogy ne postoljam ki, főleg hogy a klip is rendkívül tetszett, pedig retekritkán nézek klipeket. Na itt az embed vegyed egyed élvezzed.

komment

Címkék: zene

2009/03/28
10:00

Írta: Ák_

I believe in Mother Earth!

Ha valamelyikőtök esetleg még nem tudná, hogy kire szavazzon a szombati választásokon, esetleg nem tudná, hogy elmenjen-e, vagy azt se tudja, hogy van választás, hát a válaszok megérkeztek: Szavazzatok a Földre!

Nyugi, nyugi. Semmi személyi, semmi klausztrofobikus szavazófülke, csak egy jól célzott lövés a főbiztosítékba. A kevésbé elszántak csak simán kapcsolják le az említettet. Ugyanis szavazatotokat azzal tudjátok kinyilvánítani, hogy március 28-án, szombaton 20:30-tól 21:30ig lenyomjátok a villanyt. Ez így van megfogalmazva, de ha valaki nem tudná: a modern társadalom jóléti eszközei kikapcsolt állapotban is fogyasztanak - méghozzá elég jelentősen - ezért a kapcsoló megnyomása helyett válasszuk a biztosítószekrény babrálását. Vagy a konnektorból való kihúzást, de ez több ideig tart, mint néhány főkapcsoló.

I believe in Mother Earth! VOTE EARTH!

voteearth.org itt

earthour.org itt

és a kampányvideók ezen az oldalon jobb oldalt érhetőek el

VOTE EARTH!

komment

Címkék: vélemény tudás környezetvédelem világnézet

2009/03/27
15:00

Írta: Ák_

tud-fant sablon

Sci-fi, Sy-Fy, science-fiction, tudományos fantasztikus. Ennyiminden elnevezés van ebben a témakörben, de ha nemtudnátok, mindenki tud ilyet írni! A viccet félretéve nem, és akinek a története minden további nélkül beleillik a sablonba, az se nem sci-fit írt, meg másrészről valószínűleg a létjogosultság minimumát sem igen üti meg. Szóval a komolyság totalitárius félretételével mosolyogjátok meg kellemesen eme általam viccnek szánt képet, amit az alább klikkelhető weboldal közölt le.

Klikkeljetek hát, és megtudjátok milyen az igazi sci-fi! Többé meg se kell nézzetek slash el se kell olvassatok egyet sem, mert úgyis mindet ismeritek, ha ezt megnézitek.

komment

Címkék: science fiction jókép

2009/03/26
23:36

Írta: Szerb Lisztesember

Di-Cycle

A tökéletes bringa, amiről nem zúgsz le, ha későn kapcsolod ki az SPD-t és még Grievous tábornoknak sem kell csengetni, mert azt sem fogja tudni a négy karjából melyikkel mutogasson utánad nemzetközi jeleket, úgy el fogja önteni a pipa. (Már amennyiben cseppfolyós pipáról beszélünk.) Ezenfelül defektet sem lehet nagyon kapni vele szóval üvegszilánkokra és százas szögekre fel.  Na de hogy ne csak a fényoldalát emlegessem eme masinának azt azért megjegyezném, hogy nem fog beférni a tárolóba (sőt a házba se) és azt hiszem sárhányót sem fogok rá kapni, a lámpát meg nemes egyszerűséggel lefelejtették róla rátervezni. De szerintem még ezzel a pár kontra ponttal a listán is pozitív minősítést kap a czanga.

komment

Címkék: design

2009/03/26
16:30

Írta: Ák_

dögunalom, vészveszély,

bableves és tökfőzelék.

A hét szója már ki lett osztva emberesen a héten, de most újra ki lesz osztva mert van egy szó, ami jó. Parányi kollaterálisan járulékos hibaszázalék, hogy nem létezik, mert úgy lett ki és amódon feltalálva ál talam.

Akárhogyis, nekem tetszik, tehát kap egy postot, ami az ő sajátja lesz. A szó ami a ma derűjét elérhetővé teszi az arra affinitással rendelkezők számára, nem más, mint: dögfőzelék!

Éljen szép nyelvünk ami felülmúlhatatlanul magyar, mert ilyen utánozhatatlanul csodákat lehet kihozni belőle. Mondhatni Istáncsászár. De Istenkirály mindenesetre egészen biztosan. Na, jó elmélkedést a dögfőzelék eredetisége és lehetséges jelentései fölött, ha eltöltötök vele 5 percet, már jól jártok. Vagy nem, de szerintem tutira. Na ollé, további sok sikereket az életbenmaradás megőrzésének fenntartásához a vegetációtok kontinuitása által.

komment

Címkék: word of the week

2009/03/25
17:00

Írta: Ák_

helyreteszvesz

Csak kifejezetten ajánlani tudom, hogy olvasd el ezt az irományomat, ezt a tákolmány-alkotást, vagyis alkotmányt. Ha ezt bölcsen meg akarod tenni, a tovább körül próbálkozz.

 

Tovább>>>

 

 

komment

Címkék: agymenés alkotmány

2009/03/24
23:03

Írta: Szerb Lisztesember

PleXarvas

 Ha Rozsomáknak lehet adamantiummal borított csontváza, akkor biztosan léteznek olyan állatok is, amelyeknek plexiből vannak a csontjaik, ugye? Háááát. Ja. És valószínűleg pont egy ilyent lőtt magának a Science & Sons cég mivel más épeszű MagyaRázat nincs arra, hogy miért is van egy szarvast ábrázoló plexi trófea a falukon. Hm. Naná. Bár a hattyú-csillárból már nehéz lesz magukat kimagyarázni. Dádá.

 


komment

Címkék: design

2009/03/24
20:51

Írta: Ák_

OldAlKereSzTülTáltoS

A következőkben következő, egyébiránt a nyugalom, az államrend, a béke, és az általános jóérzés megzavarására teljes mértékben és kishíján tökéletesen alkalmas postban ismét avatok egy amolyan hétszava féleséget, mert megtetszett egy szó, ezúton olyan módon, hogy matekórán.

Ami ritka, mertugye itt a bárdolatlan csodálatosságában elmélyülünk dicső és felettébb magyar nyelvünk legeslegmélyebb bugyraiban, olyan lingvisztikai és etimológiai magasságokba emelkedve azonmód, ami egyes egyedeknek még a gyomrát is megfeküdné. Szóval ritka, mert a magyar nyelv határtalan és természetesen ebből egyenesen következően végtelen szépségének példái ritkán repkednek csak úgy - random módra - matematika órán. Sokkal inkább bioszon (lásd mucin, galaktóz).

De most elhangozottá vált - verbális manifesztáció keretében - a következő szó: lapátló. Ez természetesen nem kerülhette el nemes de csekély figyelmem sokrétűségének ibolyán inneni és túli sugarait, és egyből beindult a fantáziám, matematikai fogalmaktól egy papíroldal átlovaglásán keresztül még számos-számtalan interpretáción keresztül egészen egy hólapáttal kombinált paripáig. Ez az agymenet megért egy postot, de nem vezetném le, inkább neked, kedves olvasó, neked is induljon be ama, mit többnyire úgy neveznek, fantázia.

Egyébként a "ló" kifejezésre a szinonímaszótár kidobja egyebek közt a következőket is(a teljesség igénye nélkül): paci(!), lovacska(!), mén, csataló, csikó.

Remélem nem probléma hogy én beszűkültem a táltos és a paripa használatára. Ez is bizonyítja kevésrétűségem és kevésbé széles szempontjaim repertoárjának alig vagy nem is meg létét. Bár a "warhorse" és a fogalmat kevésbé lefedő, de - vagy talán éppen azért - annál jobban hangzó "battle ram" nagyon vonzóak voltak, de megacéloztam tekintetem vasmarkát, és nem.

Word of the Week-et kapja: lapátló!

Hope ye enjoyed yerself. And perhaps the post as well.

 

komment

Címkék: word of the week

2009/03/24
16:30

Írta: Ák_

ekliptikus napfényfogyatkozó konstelláció

Naja. Ne is mondd. Tudom, tudom, már így is számos-számtalan reklámmal ajándékoztunk meg téged. És ezenbelül is számos-számtalannal a kedvenc bajor ex-repülőgépmotor-gyártó cégünktől, bmwtől. Ezek közt voltak nagyon jók és neméppen (a moszkítós élvezhetetlen tecsöves minőségben, sajnos), most pedig régi vizeken evezek még egy lefutandó tiszteletkört. Húha, miket össze nem hozok. A lényeg, hogy ez az ad nagyon állatias, de mondom én csak és kizárólag a "mozibanláttam" kategóriájú élményem alapján tudom beosztályozni. Hát, nekünk szegény balkániaknak marad a már emlegetett tecsöves minőség, ezvan. Na, élvezd.

 

komment

Címkék: reklám bmw

2009/03/23
23:20

Írta: Szerb Lisztesember

Dologok

Ha a reggeli Wii Fit túl combos kihívásnak tűnik számotokra, akkor langyosan ajánlom figyelmetekbe az alábbi klipben bemutatott melegítő és erősítő gyakorlatok összességét. A helyetekben az Ön-Megsokszorozás és a Freeze részek tökély szintjéig való felbicepszezéséigre fordítanék különösen nagy figyelmet. Kis gyakorlással és sok-sok kitartással menni fog, higgyétek el. Nekem már egy háromszoros ÖnMagam-Csínálásig megy. Oda s Vissza. [Ne tántorítson el, ha a müzli visszanyal.]

 

 

komment

Címkék: zene youtube

2009/03/23
18:55

Írta: Ák_

Ön ÁmíT?

a) Igen b) Nem c) De d) Így volt megírva

Hát az amcsik... Na, nagyblog vagyunk, legyünk politikailag korrektek, mert az ilyesmi fontos, meg komolyan mondom engem is érdekel és még véletlenülsem szarokbele. Szóval, az angolszász származásúak és amódon angolszász nyelvterületen eléggé elterjedt angolnak nevezett nyelvalakú képződményt beszélők nem ámítják és ültetik önnön magukat. Hogy miért? Tulajdonképpen hétszava is lehetne de mégsem lesz az, csak mert. Szóval azért, :

mert van sok jó szavuk. Az első és kevésbé jó a "compromise". Ennek mai konnotációnkban első jelentése "kompromisszum", vagyis egyfajta kiegyezés slash köztes megoldás, megegyezés a másikkal. Kettes jelentése azonban ugyanennek a szónak a "kompromittál", vagyis lásd pl: "to compromise its security" kb "aláásni a biztonságát". Na most aki nemtud angolul és kénytelen kelletlenül az én fordítói képpességeimre támaszkodni az nagy katyvaszban van, aki viszont de, annak kezd tisztulni. Kíváncsi vagyok mi az etimológiai kapcsolat. (aka "Honnan jön")

A másik ami sokal jobb, az ama tényből fakad, hogy a drágalátos angol nyelvben egyáltalán az égvilágon semmi de semmi, még annyi se különbség sincs a "hadjárat" és a [politikai] "kampány" szavak közt (mindkettő "campaign"). Na most ha ebbe belegondolunk akkor azért elkezdhet alakulni bennünk egy csodálatos kép álmunk demokráciájáról, végtelen zöld rétekkel és örök vadászmezőkkel, meg minden.

Vajon melyik évben indul majd egy választási buli atomcsapással?

(ajánlom célpontnak a társadalomismeret-órát. én rájuk szavaznék, ezért cserébe akárkire :P)

 

komment

Címkék: világnézet word of the week

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása