2009/03/28
10:00

Írta: Ák_

I believe in Mother Earth!

Ha valamelyikőtök esetleg még nem tudná, hogy kire szavazzon a szombati választásokon, esetleg nem tudná, hogy elmenjen-e, vagy azt se tudja, hogy van választás, hát a válaszok megérkeztek: Szavazzatok a Földre!

Nyugi, nyugi. Semmi személyi, semmi klausztrofobikus szavazófülke, csak egy jól célzott lövés a főbiztosítékba. A kevésbé elszántak csak simán kapcsolják le az említettet. Ugyanis szavazatotokat azzal tudjátok kinyilvánítani, hogy március 28-án, szombaton 20:30-tól 21:30ig lenyomjátok a villanyt. Ez így van megfogalmazva, de ha valaki nem tudná: a modern társadalom jóléti eszközei kikapcsolt állapotban is fogyasztanak - méghozzá elég jelentősen - ezért a kapcsoló megnyomása helyett válasszuk a biztosítószekrény babrálását. Vagy a konnektorból való kihúzást, de ez több ideig tart, mint néhány főkapcsoló.

I believe in Mother Earth! VOTE EARTH!

voteearth.org itt

earthour.org itt

és a kampányvideók ezen az oldalon jobb oldalt érhetőek el

VOTE EARTH!

komment

Címkék: vélemény tudás környezetvédelem világnézet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása