2009/01/04
17:00

Írta: Ák_

Pengehajsza

Gondoltam hogy úgy nagy általában rátok fér mindnyájótokra egy kis kulturális gyarapodás, agytágítás, nézőpontváltás és/illetve látótérnagyobbítás. Ja, mennyi minden ráfér a ma emberére, meglepődik rajta a magamfajta.

A lényeg, hogy manapság már mindenfélét lehet ajánlani a space invaderes oldalon - amivel egyébként semmi gond, de tényleg - de valahogy a filmajánló kimaradt. Legalábbis konkrét filmajánlós post még nemvolt úgyhogy én tradíciót teremtek és a kollektív katarzis reményében prezentálni szeretném nektek Ridley Scott legzseniálisabb filmjét, a Blade Runner-t. Töltsétek le, vegyétek meg, rátok bízom, de mindenkinek látnia kell, ugyanis!

Szóval hátha egy kicsit magatokba szálltok és remélhetőleg felfogjátok a mélyértelmű magasröptét.

Ugyanis a huszadik század (meg talán a huszonegyediké is) egyik legfontosabb slash legjobb filmjéről beszélünk. Szerintem. Hogy érzékeltessem hogy a neten jársz: szvsz. Persze az szvsz itt semmit sem ér mert nem láttam minden filmet, tehát nem tudhatom, tehát... de nem fűzöm tovább a dolgokat ördögien körbe, nézzetek és okkuljatok. Illetve okuljatok.

Köszönjük Ladának a wandaful ötletet: [Imdb Link]


Ák

Szólj hozzá!

Címkék: film filmajánló

2009/01/04
16:06

Írta: LadArt_

Fianna - Beee myyy, beee myyy rockn...khm.. sweet briiiide!

Elképesztő, amikor a profizmust ötvözik az amatőrizmussal. Mert ez olyan mint amikor szorozzuk a pozitívat a negatívval: negatív lesz az eredmény. Az amatőrök kibaszott nagy szerencsétlenségére azonban, ha az amatőrizmust ötvözzük a balfaszsággal, akkor mínusz ide, mínusz oda, kurvára, hogy hatványozódik a negatívsága. Ez történt esetünkben is: magyar patritóták, értenek a hangszerekhez (?), ír zenét játszanak, okay, mondanánk, játszanak, max nem hallgatom meg, de ha mégis, akkor sem azért mert lekötöztek egy székbe, és ezzel akarnak kínozni. De! Itt jön az áhított csavar: áhitatlan csaj bekapcsolódik az ír zenébe, és angolul énekel, nem skót, nem ír, nem walesi (?!), még csak nem is amerikai, nem is észak-winchesteri, vagy dél-dakotai, hanem szájbakúrt magyar akcentussal, hángérien hányinger. Lehet érezni, ahogy hatalmába kerít minket egyre jobban a mifasz érzés, hogy bizonyos momentumok közepette azt kívánnánk, hogy ugyan nénikém, vágd fel az ereidet, neeee, ne keresztbe, hosszában kell, úgy jobban meghalsz!

Minek is fecsegjek tovább, szóljon a zene, csak 14 éven felülieknekXD:

 

És most egy kis frissítő, ami engedteti, hogy kitisztuljon a szervezetünkből a mérgező kreténpálcavírus, már akinél ez nem genetikai:

 

 

3 komment

Címkék: youtube hülyenet

2009/01/04
12:12

Írta: LadArt_

500?

Ja. MI? Gz!

This is Spartaaaa??!!! no. thats our website.

Igaz, hogy ez régebbi adat, de most kaptam meg a képernyőbúrást a molnárfiútól.

Szólj hozzá!

2009/01/04
10:43

Írta: Szerb Lisztesember

Majomok

Mivel már rég volt lemez ajánló, így úgy gondoltam: ELJÖTT AZ IDŐ. És mivel a múltkori, egy hazai zenekar albumát dicsőítette, a mély-magyar szívem úgy érezte helyesnek, hogy most egy Dunán-túli (meg még pár folyón túli) angliai zenekart értékeljen.
            Ez a zenekar nem m á s   m  i  n  t      a        z    
      Arctic Monkeys. Szóban forgó lemezük pedig a 007- es év április 18-adikán megjelent Favourite Worst Nightmare.  [Nem, nem áll szándékomban tükör fordítani! A Szerk.] Természetesen már az előrevetíteti, hogy teljes mértékben elaléltam az albumtól, hogy berakom ide a blogra, mivel ez nem egy zenei blog, így csak a legjobbak kerülnek be, mint az élet részeit alkotó iZÉk. Kis tudományos hozzáállás. Aki ért ehhez, azt mondja, ez sokkal pergősebb mint az eddigi lemezeik, (wiki szerint azért, mert, hogy ez már a földkörüli turnéjaikat tükrözi, nem pedig az azelőtti kispályás életüket : )). Biztos igaza is van. Tényleg pörgős, de én megtaláltam az egyensúlyt a lassú és a gyors számok lehelet vékony mezsgyéjén. Amúgy meg az egész világ lehidalt tőle (joggal), plusz hiper-mega-kétszeres platina lemezes is, néhol. (Nálam biztos.) Hallgassátok agyon, válasszatok kedvenc számot és kedvenc részt a számokban.

Az ÉN kedvenc számaim:

D is for Dangerous (mint gyors)

505 (mint lassú [vége felé már nem annyira])

Teddy Picker

Matador

(Banyek, hányat is választhatok 14-ből? Há kit érdekel, énblog.)

Balaclava

Old Yellow Bricks

Brianstorm (Ezt úgyis hallottátok már.)

3 komment

Címkék: zene youtube

2009/01/03
17:45

Írta: LadArt_

bluesky

 

A zenei felhangok katarktikus katalizálása gyarló, sivár szavak egyenességébe. Az élményhez nyomj a továbbra!

Tovább>>>

Szólj hozzá!

Címkék: estimese brainstorma hétvégi historikák

2009/01/03
10:29

Írta: Szerb Lisztesember

super heroize me

Aki mellettünk egy dinamikusan feltörekvő női közösségi oldalt is olvas. Vagy a nézettségre való tekintettel inkább úgy fogalmazván, mellettük minket is olvas. Annak könnyen feltűnhet a következő link dimenziós párhuzamossága. Igen, nekem is kell valamiket olvasni és nem bírtam ki, hogy ide is be ne tegyem ezt a rém hasznos kis oldalt. A neve The Hero Factory. És a nuku angol tudásúak kedvéért, (meg mindenki más kedvéért is ) megsúgom, (Na ezt kapjátok ki most írva súgok. Azt kis betűvel kell? Avagy zárójelben, netán mindkettő?) hogy eme websiteon elkészíthetjük saját kis super hősünket oder hősnőnket. Talált süllyedt én már mindkettőt csináltam. És igen, találta süllyedt másodszor is, nem vagyok hímnős. (Viszont ön meddő.) Sajnos a gyártási lehetőségek nem túl szerteágazóak és még nano technológia sincs. Van viszont kalóz-szemtapasz. No de, hogy átlkalandozzunk valami másra is erről az oldalról jutott eszembe egy másik. A simpsonizeme. Ami egy beküldött fotónkból csinál simpson figurát. Ez azért komolyabb, meg kell hagyni. Nekem sajnos nem nagyon jött be. (Biztos unkompatibilis a fejem. DÚRCA.) De láttam már hasonlító végkifejlettet, szóval hajrá. És végül, de nem utolsó sorban, kedvenc rajzfilmünk a Dél Park. Ebbe a sorozatba illő figurát is kreálhatunk, igen. Mégpedig iTT.

1 komment

Címkék: super webdesign hero hülyenet

2009/01/02
12:04

Írta: Ák_

A halálos született csillagközi rejtélyek spanjai

Már karácsony óta tervezgetem ennek a postnak a megalkotását, de karácsonykor egyrészt nem sok kedvem volt hozzá másrészt a karácson nem olyan alkalom, amikor.

Viszont az újév erre szuper lesz.

Elöljáróban annyit, hogy nem különösebben szeretem, amikor mindenki mindent jobban tud. Nem tudom, máshol ez hogy megy, de ebben az országban az átlagsenkitől a legfelső vezetőig mindig mindenki jobban akar tudni valamit valakinél, ezzel magát okosnak a máskat hülyének beállítva, általában a témában/problémában pedig semmit nem sikerül előrehaladni, mert a kritika jelentősen destruktív hangvételű. Vagy mi. Szóval nem konstruktív.

Na, én ezt nem igazán szeretem, nézze mindenki mindennek a pozitív oldalát. Elég nagy challange különben. Most azonban!

Most azonban! Úgy döntöttem, hogy feltétlenül szükséges az ultimát belekötés, és most én leszek a hozzánemértő aki mindigmindent jobbantud. IGEN, most én tudom jobban. Avagy az oldal eredeti szándékaitól teljesen offtopic anyázást szeretnék bemutatni, itt.

Szólj hozzá!

2009/01/02
10:16

Írta: Szerb Lisztesember

Sekorts Eht

Legyen a mai reggel zenehallgatás. Mondá a Szerk.. The Strokes – Reptilia. Így a nagy magyar reggelen nem fut semmi át az agyamon a dallal kapcsolatban. Lehet nem is kell? Hiszen, ha egy kép többet mond ezer szónál, akkor egy zeneszám (videóval) többet mond, hány szónál is? Azt hiszem minyá’ ide is logaritmizálok egyet, az ügy érdekében, szerintem. De, mivel az számomra olyan dimenziókból jött probléma, amit halandó, bugyuta neuronjaimmal nem vagyok képes megoldani, ezért nem valószínű. Így maradjunk annál, hogy most minimum írtam nektek egy ezer darab szónyi hülyeséget, MINIMUM. Szóval mindenki örül. Ja és ha meghallgatjátok, kitör a világbéke. Hátha.

 

 (Update: Embed nincs, nem is lesz, a felhasználó letiltotta. Szomi.)

3 komment

2009/01/01
18:14

Írta: Ák_

BU

ÉK

Szólj hozzá!

2009/01/01
16:05

Írta: LadArt_

Újhév

2009 van, és jogosan merül fel a kérdés, mi változott meg tegnap óta, amikor még 2008-at írtunk, és erről szeretném lerántani a leplet. Ha kíváncsi vagy, katt a linkre.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása