2009/01/04
16:06

Írta: LadArt_

Fianna - Beee myyy, beee myyy rockn...khm.. sweet briiiide!

Elképesztő, amikor a profizmust ötvözik az amatőrizmussal. Mert ez olyan mint amikor szorozzuk a pozitívat a negatívval: negatív lesz az eredmény. Az amatőrök kibaszott nagy szerencsétlenségére azonban, ha az amatőrizmust ötvözzük a balfaszsággal, akkor mínusz ide, mínusz oda, kurvára, hogy hatványozódik a negatívsága. Ez történt esetünkben is: magyar patritóták, értenek a hangszerekhez (?), ír zenét játszanak, okay, mondanánk, játszanak, max nem hallgatom meg, de ha mégis, akkor sem azért mert lekötöztek egy székbe, és ezzel akarnak kínozni. De! Itt jön az áhított csavar: áhitatlan csaj bekapcsolódik az ír zenébe, és angolul énekel, nem skót, nem ír, nem walesi (?!), még csak nem is amerikai, nem is észak-winchesteri, vagy dél-dakotai, hanem szájbakúrt magyar akcentussal, hángérien hányinger. Lehet érezni, ahogy hatalmába kerít minket egyre jobban a mifasz érzés, hogy bizonyos momentumok közepette azt kívánnánk, hogy ugyan nénikém, vágd fel az ereidet, neeee, ne keresztbe, hosszában kell, úgy jobban meghalsz!

Minek is fecsegjek tovább, szóljon a zene, csak 14 éven felülieknekXD:

 

És most egy kis frissítő, ami engedteti, hogy kitisztuljon a szervezetünkből a mérgező kreténpálcavírus, már akinél ez nem genetikai:

 

 

3 komment

Címkék: youtube hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása