2009/01/04
17:00

Írta: Ák_

Pengehajsza

Gondoltam hogy úgy nagy általában rátok fér mindnyájótokra egy kis kulturális gyarapodás, agytágítás, nézőpontváltás és/illetve látótérnagyobbítás. Ja, mennyi minden ráfér a ma emberére, meglepődik rajta a magamfajta.

A lényeg, hogy manapság már mindenfélét lehet ajánlani a space invaderes oldalon - amivel egyébként semmi gond, de tényleg - de valahogy a filmajánló kimaradt. Legalábbis konkrét filmajánlós post még nemvolt úgyhogy én tradíciót teremtek és a kollektív katarzis reményében prezentálni szeretném nektek Ridley Scott legzseniálisabb filmjét, a Blade Runner-t. Töltsétek le, vegyétek meg, rátok bízom, de mindenkinek látnia kell, ugyanis!

Szóval hátha egy kicsit magatokba szálltok és remélhetőleg felfogjátok a mélyértelmű magasröptét.

Ugyanis a huszadik század (meg talán a huszonegyediké is) egyik legfontosabb slash legjobb filmjéről beszélünk. Szerintem. Hogy érzékeltessem hogy a neten jársz: szvsz. Persze az szvsz itt semmit sem ér mert nem láttam minden filmet, tehát nem tudhatom, tehát... de nem fűzöm tovább a dolgokat ördögien körbe, nézzetek és okkuljatok. Illetve okuljatok.

Köszönjük Ladának a wandaful ötletet: [Imdb Link]


Ák

Szólj hozzá!

Címkék: film filmajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása