2008/11/30
19:48

Írta: LadArt_

Hétvégi triumvirátus: [A rózsaszín ribancok] Part 02: Rékurva

Mint az ígéretes volt vala, hogy valamikor én váladékozom magamból egy valamirevaló, valósághű hűbérkurvát, hát tessék, itten a jótétemény, leleménnyel megfűszerezve a spékelt kacsacombmaradványt.

 

komment

Címkék: brainstorma hétvégi historikák

2008/11/30
19:20

Írta: LadArt_

????

Elmondaná valaki miért lett ez a pöcsül kinéző, oldschool-de-mégis-ratyiszar times new roman a betűtipusa minden posztnak??? A nyomravezetőnek magas jutalom jár meg egy homlokoncsokolással felérő téháiksz, ha meg is oldja a problémát.

komment

2008/11/30
15:24

Írta: Szerb Lisztesember

Egy domobb világért

Az idők kezdete előtt találtam rá erre a fura szerzeményre. A neve: domo kun. Most nem áll szándékomban átfordítani a Wiki site-ját magyarra, inkább elmondom mik a tapasztalataim. Először is, megdöbbentő. Másodszor, mindig ott támad rá az emberre ahol nem számít rá. Például egy oldal nem betölthető, jól ismert 404 eror, ám ahelyett, hogy ki lenne írva a keresett oldal nem található, ezt találom: Domo-kun has eaten the page. :D. Funny is not it. A kiscicás kampányát is felettébb ötletesnek találtam, így ez a kettő már megért egy post-graduális élményt. Ezen érdemek felett pedig imádom a mindenkit a búsba elküldő stílusát. STFU NOOB!!!

 

 

komment

Címkék: tudás világnézet hero jókép

2008/11/29
14:52

Írta: Szerb Lisztesember

Woonkagle

Most kaptam mailben. Amikor megláttam arra gondoltam mindegy igaz, vagy sem. Mindenhol így van, vagy sem. Mindegy.

Úgy néz ki kedves barátunk a Google olyan imázst alakít ki magáról lassacskán, mint Wonka úr csoki gyára. Senki nem tudja pontosan milyen, de csodák készülnek benne. És a fel felröppenő információk szerint nem valami szokványos. Az e-mailben megkapott link is erről tesz tanúbizonyságot, miszerint nem mindennapi dolog egy google irodában ténykedni. Persze ehhez nem mindennapi embernek kell lenni. Ámbátor akkor is varázslatos. Nem hiszem, hogy ez minden szakmában megoldás lenne, - alternatív munkahelyeket építeni - vannak akiknek nem erre van szükségük. Mindazonáltal jó látni, van ilyen is. Szeretem amikor egészen más megközelítésből gondolnak az emberre mint munkaerőre. Nem a rabszolga-hajcsár felállás érvényesül, hanem az épp test épp lélek fordítottja.

Most pedig kis tények. A prezentáció a Google zürichi irodájáról szól. Kb. mint Roxfort a sulik között, ez olyan a munkahelyek közt. Teljesen beleszerettem. Azért még nem tartok ott, hogy fel s alá futkosok, miközben azt kiabálom: én is ott akarok dolgozni. Ott. Ott. Ott. Persze, mielőtt mindenki elküldi az életrajzát Zürichbe elmondanám, ez mégis csak egy munkahely. Valamit biztos kell tudni ott is. Sőt.

Azért jó nézelődést. Googland

komment

Címkék: tudás világnézet webdesign

2008/11/29
10:45

Írta: LadArt_

Villámposzt: Storming BKV

Ez mifasz, szemeztem a buszvezetővel, de karamboloztunk, melyik volt az. hát ööööööööö... nézd meg ezt a linket: www.veledutaztam.hu/

komment

Címkék: hülyenet

2008/11/28
22:38

Írta: LadArt_

Hétvégi triumvirátus: [A rózsaszín ribancok] Part 01: Boribanc

- Cuming on -

- November 29 2008 -

 dare to SEE this?

komment

Címkék: brainstorma hétvégi historikák

2008/11/28
21:54

Írta: Szerb Lisztesember

Star trecking

Mielött akárki is Köménymagos Star Trek fannak (jó szó, a szerk.) nézne leszögezném, hogy egyetlen egy részt sem nem láttam és nem is tervezem sőt a filmel is vannak fenntartásaim, szóval a következőkben kifejtett véleményem csak és kizárólag a trailerről fognak szólni, és csak és kizárólag a trailer benyomásai alapján írom őket. Nomármost ennyi önvédelem után csapjunk a lecsóba :D. Egyik nap fenn járok apple.com/trailers-en és mit látnak szemeim? Star HÚHÁ Trek BUHUHU New ÁIU Trailer EÁU. Rögvest arra kényszerítettem ujjaim, nyomjanak egy medium res lejátszást. Ki hitte volna, megtették. És elkezdődött. Legelső blikkben hülyére röhögtem maga a Bad Robot elnevezésen. Ezek után micsoda erő, amivel az élien-robot leszáll a Jackson's os rep-robogójáról. Bumm úgy odaáll, azóta is gyakorlom, bárcsak nekem is menne ilyen szinten. Könyebb lenne az élet. Ezek után a képsor amikor rep-robogóval szántja az utat és a szántó párhuzamos vonalai adják a hangsúlyt. Dirr. Bele kell szeretni! A színek összhangja és a felzendülő muzsika első hangjai. Ezután beindul a móka. Ahogy a kedves magyar tanárnő fogalmaz: az orvosi ló. És tényleg. Minden van benne. Néni, lövöldözés, verekedés, robbanás és persze Alan Rickman hang :D. Mit tudnak ezek látvány téren ma már! (Ja mielött ennyi felvezetés, istenítés után mindenki csalódottan arra gondolna, igen tisztában vagyok vele, hogy ez egy séma, rutin, ziccer film, mit vagyok beleesve, de most az egyszer próbáljunk ezen túllépni és úgy nézni az előzetest mint egy látvány orgiát. Csak semmi gondolat.)

Star Trek

komment

Címkék: film filmajánló

2008/11/27
21:32

Írta: Ák_

egy kis csillagosháborús

Gondoltam ebben a nagy mifene durva művészien intellektuális magasságokban amikbe emelte ezt az oldalt az elmúlt egy-két napban Lada és Lisztes mester, megküldöm az egészet egy kis nagyonlightos komolytalan atrocitással. Star Wars, egy aranyos kis mese, semmi több. Persze mindenki ismeri. Legyünk hát büszke tanúi néhány vicces akárminek ebből a mesevilágból. Mielőtt még valaki bekockástujáz, nem vagyok star wars fan, inkább csak fun. De azért ebben a pár videóban van néhány lol (a kevésbé geekek számára: néhány "haha"), amiket érdemes megnézni.

Na ebben a videóban sok értelmetlen hülyeség van de ajánlom figyelmetekbe a 2:12 körül kezdődő jelenetet, a Birodalom új csodafegyverét, a poroltót. Ezen kívül poén hogy Vader mindenféle különösebb segítség nélkül emeli a feje fölé a Császárt. Na mindegy, nézzétek meg a 2:12-es témát, az a lényeg.

Ebben pedig... hát ez azért durva. A filmben is hallani a hangot. Ez tényleg csak fun.

A végére tartogattam a legjobbat. Szerintem. Nem fűznék hozzá semmit. Persze ezzel máris hozzáfűztem valamit. Nah mindegy.

Bocs az igénytelen linkelgetésért, de hátha azért valakinek tetszik. Enjoy. Ák, over and out.

(kérek kommenteket, feedbackeket a linkek színéről. feedback a továbbiakban visszaetetés.)

komment

2008/11/27
19:36

Írta: LadArt_

A Tér idős kontinuum

Miért? A tér relékből és rekeszteraszokból torlaszol a barrakkokban korrodálódva karcolódik. Kokain a hokedlin kinn is kanálisban is takarít ha takar a karom bemarok egy kórboncnokosat, okosat vagy kost a horoszkópos OS. Ha érteném, beérne egy érem és belém mellel ténferegvén vénnek titulálni téli töltés lenne. Ne nyeld le, ellehetetlenítenek kannákba lehelném a méhem minden mirigyéből a tőgy is tetőtől talpig pellengére állittatott tortát. Központozás-nélküliségemmel együtt gyülekezünk a külváros soraiban korsó söröket körönként leküldve kettyinthetnek a kutyákkal ha meg is kottyan valamelyiknek. Catia is Katjával kockul, de katarzis csak akkor korzózhatnak ha korukban hűek és hűbéreseket keresvén torkolnak lefelé esett az alma. Nolám, kit nem láma a szemeim medreiben! Iziben bezizzen a zizit zabáló zita s az utcában zacit nyit. Csodálkoznál, mi, ha csacsognék a csobbanás cseppeitől kimerülve kákabélű bálnát báli harsonákkal együtt tálalnám, ugye? De csend! Csicsergő csörömpölés harsan a hárfákkal övezett tőhangváltozás erdeiben. Terjed a delejes rém méregetve a merész tanársegédekkel kikövezett úttalan Burmában az inges kimonó öltözéket. Megharagszom ha szomjas vagyok iszom, de eddig izomból zombik is zanzásítottak bezsebelt pénzérméket, most már supermariok szappanoznak szaporalábú pátoszos verslábakat, az idők megváltoznak, de a tér továbbra is csak paradigmaváltások közepette parasztlengős raszterekkel torlaszolja el a barterszállásokat. Csak.

komment

Címkék: brainstorma

2008/11/27
19:01

Írta: Szerb Lisztesember

FerroFluid, vagy nem FerroFluid?

Mi az a ferrofluid? Jó kérdés. Olvasván a sorok, na meg a kommentek között valami olaj ami tele van mágnesezhető részecskékkel. (kolloidális keverék ami dugig van 1 nanométernél nem nagyobb vas részecskékkel[Tudjuk, ez is NaNo-technológiás. HÁnaná mér ne lenne az a mai világban]) Elsőre higanynak nézném, sokan ezt is tették, no de hát több is veszett mohácsnál. Lényeg a lénye, hogy Mágnes Úr egyik legjobb haverja és ha összefutnak kicsit szórakázni, baromi szép jelenség lesz a vége. Megspékelve a HA*O játékok igen kedvelt zenéjére hajazó múzsikával. A végeredmény abszolút orbitális pálya az egekben. Ezen érvek mellett, Fényképezés néni és Dramaturgia bácsi is elég komoly csapást mér a jelenolvasókra.


komment

Címkék: youtube tudás

2008/11/26
20:54

Írta: LadArt_

desőtpláne!

hatan hantáznak a határ ha táraz a zárt térben betér tetézi a tétet tetőtől talpig a tóban tolul a tollas sapka katalánból katlanba kapta a kaptár befal egy falásnyi plafon fonálingás folt a falon fáj a caraffa a trüffelt düsszeldorfban prüszköl dűlőre dől göröngyös gyöngy döngölt tüsző őszülő ász szántva vetve velvet bársony harsány az árny ékeli kelés közben köszönt töredelmesen betér kenyér nyerít tenyerébe dünnyögve ömleng leönt a géles zselével telezsíroz zsófi is zikál partiban putrit potroh a méh is csehország dühben kemény a kéményseperőlapát talpalávalót tolja kályhába szúr a szú bosszút forral a merülőforraló ól is ló is lelő még ma magát adja ha van ha nincs csinos és csontos a máján japán takedás táska rugóz a rokkant karosszék kerepelés befér a résen aztán ki a kinn karattyoló kortyok totyog a tyúkól gólt rúg.

komment

Címkék: brainstorma

2008/11/26
16:09

Írta: Szerb Lisztesember

TeCső.com

Az internet azon bizonyos bugyraiban ismét valami különleges csemegét véltem felfedezni. Ez alkalommal youtube szervereken izzik a megamixelés, video cibálás. By Mike Relm. Aki kicsit is szereti a vj, dj munkákat és mixelegetéseket azoknak kötelező. Én teljesen beleszerettem.

Az első videó sokkal viccesebb, hogyha láttátok a három trailert (Traspontrer 3, Teh Sripit, Purishen) szóval elötte kis apple.com/trailer en való kolbászolás, aztán jöhet a tömör-gyönyör(csakazértis nem mondok linket, nézzétek csak végig applén a többi trailert, művelődjön csak az olvasótábor). Egy, két hár. Go.

Trailer csata

YoutubeLive

komment

Címkék: zene youtube

2008/11/25
19:33

Írta: Szerb Lisztesember

Darth Bäder

Amikor a sötét nagyúr kikap. Kicsit pontosítván: mindenkinek vannak kínos mozzanatai az életben ugye? Tettek amiket szégyel bevallani, mégis hozzá tartozik(a personhoz és az élethez is). Nem kell félni, amikor azt írtam mindenki úgy is értettem, még a legeslegnagyobb Sötét Nagyúrnak is vannak furcsa percei.

Itt manuálban nyomja be a nászindulót, mivel elromlott a rádió a halálcsillagon, így ez az egyetlen megoldás, hogy sorakozni hívja a trooper sereget. Jól megcibálja: íme

Itt a japániai Zőrsre viszik be, ott nem ismerik a biográfiáját emiatt nincs meg a meglepetés ereje. Pedig láthatóan nagyon rátámaszkodik. Dirr (dúrva vödör hang)

Hát tudjátok aki egész életében csak szuszog és öldököl annak nem igazán zsánere ez a szocializálódás dolog. Poor, poor, darthy.

Bocs, hogy belekontárkodok de nem akartam külön postot, ebbe úgyis beleillik: Darth Vader Rap. Ák voltam.

komment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása