2008/11/27
21:32

Írta: Ák_

egy kis csillagosháborús

Gondoltam ebben a nagy mifene durva művészien intellektuális magasságokban amikbe emelte ezt az oldalt az elmúlt egy-két napban Lada és Lisztes mester, megküldöm az egészet egy kis nagyonlightos komolytalan atrocitással. Star Wars, egy aranyos kis mese, semmi több. Persze mindenki ismeri. Legyünk hát büszke tanúi néhány vicces akárminek ebből a mesevilágból. Mielőtt még valaki bekockástujáz, nem vagyok star wars fan, inkább csak fun. De azért ebben a pár videóban van néhány lol (a kevésbé geekek számára: néhány "haha"), amiket érdemes megnézni.

Na ebben a videóban sok értelmetlen hülyeség van de ajánlom figyelmetekbe a 2:12 körül kezdődő jelenetet, a Birodalom új csodafegyverét, a poroltót. Ezen kívül poén hogy Vader mindenféle különösebb segítség nélkül emeli a feje fölé a Császárt. Na mindegy, nézzétek meg a 2:12-es témát, az a lényeg.

Ebben pedig... hát ez azért durva. A filmben is hallani a hangot. Ez tényleg csak fun.

A végére tartogattam a legjobbat. Szerintem. Nem fűznék hozzá semmit. Persze ezzel máris hozzáfűztem valamit. Nah mindegy.

Bocs az igénytelen linkelgetésért, de hátha azért valakinek tetszik. Enjoy. Ák, over and out.

(kérek kommenteket, feedbackeket a linkek színéről. feedback a továbbiakban visszaetetés.)

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása