2008/11/29
10:26

Írta: LadArt_

Hétvégi triumvirátus: [A rózsaszín ribancok] Part 01: Boribanc

Phase One

Határtalan hatalmasságossággal egybehangzóan hangoztatnám, hogy hirtelen behintettek egy hihetetlen tévhittel. Teheránban ugyanis helyenként hőzöngenek némely tehenek, még ha dühös hangyaboj bojtárok kajálnának is, sisteregve serkennének keserves sérvvel a küzdelem hevébe. Szó ami szó, szószunkban szirmokat bontó bantákon baltákkal felfegyverzet fedélzeti főerők körünkben üdvözölvén ültetjük uraságukat az uruk hai turbán turbékba Galambóc mezején.
Ekkor koherensnek tűnő kerregés tekeredik kikerekedett szemünk külsejének jegére, rózsaszínben színpadra padlózó, Ózból kilopódzó kopók toppannak szobánkba. „De hiszen – hisztizvén – ezek a kezes kurvák, akik a kikelettel egyetemben jártak főiskolára, és most!” Retinaszakadással a szemünkben, retiküllel a kezünkben tükörreflexünket előkanyarítva kanyarodtunk derékszöget, százasat, nehogy meggyónhassam a hasam bugyraiban fortyogó gyurgyevói bugyogókat. Ilyenkor szóla a szalámiszájú „A színük mint a határérték, behatol a hatos fogam fokának legfelsőbb fókáiba. Hozd a fokost, anyjuk, vagy lefokozom a fakkodat. Fack! Nem tudom elmondani a mondókám, mert bemószerol a rosszakaróktól elkorcsosult korbácsom!” lefejezvén a befejezést septiben elsöpört a törmelékkel övezett környékről, bőrövvel a kezünkben ottfelejtve velőscsontunkat, legfőképp a gerincvelősen megmondva tudott evezőlapátot. Látóidegünk káprázása alatt karanténban tartottuk eszünk neuronjait, gondoltuk tovább eszünk, de tüszőnk hamar felszökött szájpadlásunk keresztboltozatáig, hogy kirekesszen mindennemű fehérneműt és szürkegazdaságot az élelmiszerválsággal együtt. Bozontos torzonborz borzszagú görcs is beköpött egy két kételyt „Mi lenne, ha belehúznánk, és nem rá őkelmüket, megcsapkodván karatézva rakétasilóval találkozhatnak? Tartaléknak pedig Pedigrét is pisilhetnek ha piperecucc híján híják a hiénák hadát, hogy hordozzanak egy kis HIV-et az alattvalóik körébe.” Imigyen szóla Zara márkába pöndörített pöcsfej. „Oda sok drága kerozin szükségeltetik, ha űrrakétát Kühlschrankkal a külsején bekúrnátok a keringtetőbe!” jólvan balfasz, zabáld csak a szafaládét a szaftos szófosásoddal!
Leszögezném, hogy történetünk hegyesszöge még csak a jéghegy csúcsa, folytatódni fog, ha csak meg nem marad a maradék fogsora a tor utánra. Folytatódik a fajlagos folyam, csak várjátok ki a következő SESSIONT.

komment

Címkék: brainstorma hétvégi historikák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása