2008/11/30
19:47

Írta: LadArt_

Hétvégi triumvirátus: [A rózsaszín ribancok] Part 02: Rékurva

Mint az ígéretes volt vala, hogy valamikor én váladékozom magamból egy valamirevaló, valósághű hűbérkurvát, hát tessék, itten a jótétemény, leleménnyel megfűszerezve a spékelt kacsacombmaradványt.


Phase 2

Boribanc után tutin magunk mögött tudhattuk a tudás fájának a táját, tajtékozván továbbtarajozott, anélkül, hogy bárki is kefírrel vagy egyéb begynövelő játékszerrel megszerkeszthette volna a rekesznyi kérészrajzást. Kéjrajzolás közben rájöttünk azonban, hogy a zokninkban felejtettük a trüffelhez hozzávaló Katalin-napi kotrományunkat. Visszamenvén a vénségses vén denevérfejű, füves veseelégtelenséghez, májunkon tapasztaltuk hogy a tapaszaink korántsem korhadtak el karfiollá, kirakodóvásárként Kozsószámokat karattyolnak a keresetlen térképszerű szürrealista basszust okádva tarkón magukat. Rékurva vagyon ott a vagyonunkon. Kondult kettőt a koldus subája Subbán busát lesúgták, helyette behelyettesített és búrát tárt ki tenyérnyi lábából fogain keresztülmenvén. Ahá, hát itt ténferegtek pórnépség! Póréhagymát, mi, paréjok?! Próbálnátok egyszer szert tenni egy olyan szerre, amivel bevehetetlenné tennétek a temérdek térséget, ahol a Terinéni oly gyakran gyakorolja kibuggyant rotyogását, csak tárgyilagosan, hogy a gyárban meg ne neszeljék, még a szellő szelét se. Ő is abban a hacukában, amit az utcában azzal az idüllt tüllszoknyával egybenyálazva nyakalt be, csupán azért, hogy egy csupornyi csöpögős csengést csaljon a CS-n nevelkedett névlegességek kerekded orcájára. Orca bombázókat is küldtünk, mind hiába, hibás minden hibbantság, hibrid nélkül soha a hitelezők adóparadicsom-spiráljából nem menekülünk, különben is kileng a Kalinkától ez a Kant költemény, kömény nyomor helyett és nyasgem a megbasz helyett, te helyesen vejeddel bejártad a tatár tájat, és mégis, mégis simlis a sálad. Hogyan magyaráznád, eme orgánummal azon orángután-szindrómát, amit az orrnélküli koros körlevelek keringtetnek a hálózati kapcsolatszimultanitás sátrai árnyékának rejtélyes telítettségében? Teljesen kiment a tekegolyót tojó tojóm motyója, hogy lesz így újra hegedülni képes Kepes a tespedő törpördögöknek a telecsatornák kárhoztatott gyarló gyepén? Kérdések, kereplések nélkül, válaszok váteszek nélkül, vélemények kenyér nélkül, hogyan küldhetném a ménest a méhek kerítésén túlra, ha azt sem tudom, tudnak-e tudatosan tapicskolni a taccsra tett tócsák kacsón lógó cseppei között? Kicsit elcsépelődtem a kapcsolatot teremtő biztonsági kamerák látóteréből, még ha expozíciós affinitásuk azonos mértékben meg is sokszorozódott. Barna haj híján behívnám a helyettesem, de hivatalnok nemlévén vénnek néznek. Kék szem messze nem szívélyessége miatt tatamira tolnak, és tortával addig-addig diktálnak, karlócai kórboncnokok, amíg ki nem gombolom inggallérom morózus porszemekkel kirakott, kortynyi kabátujjam. Talán mára ennyi nyilván válogatott tollakkal keletve is kielégítő, úgyhogy mennék fésülkdösős valóságshowt sózni. Csók.

Szólj hozzá!

Címkék: brainstorma hétvégi historikák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása