2008/11/25
19:33

Írta: Szerb Lisztesember

Darth Bäder

Amikor a sötét nagyúr kikap. Kicsit pontosítván: mindenkinek vannak kínos mozzanatai az életben ugye? Tettek amiket szégyel bevallani, mégis hozzá tartozik(a personhoz és az élethez is). Nem kell félni, amikor azt írtam mindenki úgy is értettem, még a legeslegnagyobb Sötét Nagyúrnak is vannak furcsa percei.

Itt manuálban nyomja be a nászindulót, mivel elromlott a rádió a halálcsillagon, így ez az egyetlen megoldás, hogy sorakozni hívja a trooper sereget. Jól megcibálja: íme

Itt a japániai Zőrsre viszik be, ott nem ismerik a biográfiáját emiatt nincs meg a meglepetés ereje. Pedig láthatóan nagyon rátámaszkodik. Dirr (dúrva vödör hang)

Hát tudjátok aki egész életében csak szuszog és öldököl annak nem igazán zsánere ez a szocializálódás dolog. Poor, poor, darthy.

Bocs, hogy belekontárkodok de nem akartam külön postot, ebbe úgyis beleillik: Darth Vader Rap. Ák voltam.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása