2009/10/04
23:00

Írta: Ák_

Még mindig nincsde

Hát, ha már a jómúltkor ki lett rakva szépen magyarul eme felettébb és ezenkívül nemes célért küzdő társulat, akkor gondoltam kiszabom a legújabb szabományukat is, hadebár hozzá kell tegyem hogy a reklámvideó megtekintése közben leginkább a felvont szemöldök volt a jellemző arcom vonásainak rezzenéseire. Mármint kicsit hilariousnak gondolom, és nem vagyok benne biztos hogy megfelelő eszköz lett szentesítve a már említett rendkívüli cél érdekében. De akárhogyis, a cél tetszik, úgyhogy ki van rakva. És ahogy azt egyszer valahol láttam: Log out Shut down Go RUN! Nincsde!

komment

Címkék: reklám tiszteletreméltó

2009/10/04
17:29

Írta: Szerb Lisztesember

TEtris

Gyenge Freeboarderek szántják a város utcáit neon nyalábokkal kezeik ügyében. Mindez alatt Tetris style zene nyomakodik a hallójárataidba. A neon: tetrist mintáz, a tetris: életérzést, az életérzés: videót. Nézd a videót.

(Enyhe jó megoldás, hogy amikor telik be a képernyő, ugyanúgy elkezd villogni minden, mint amikor valóban tetrist fightolunk. CSAK még JOBBAN.)

komment

Címkék: zene youtube street art tudás super

2009/10/03
12:00

Írta: Ák_

Alíz Wunderföldön

Hamár úgyis belecsaptunk a trélerlecsóba - jó nagyot fröccsent baszki - akkor mért ne engedjük meg hogy a szanatszét szálló kolbászdarabok mellett egy Alice in Wonderland trailer is az arcunkba cuppanjon a nagy igyekezetben? Merthogy szerintem megéri módosítani a tartásunk földdel bezárt szögét annak érdekében hogy elfogópályára álljunk a már említett tréler röppályáját keresztezve a megfelelő helyen a megfelelő időben. Ha mindezt a bonyolult műveletsort végrehajtottuk akkor kapjuk össze magunkat, mert egy utolsó feladatunk van még: Kattintani a PLÁJ gombra. Enjoy.

Ha ide kattintasz megnézheted idegesítő-alsó-izé nélkül, HDben. Sajnos ehhez Embedding disabled by request. Ha nem akarsz ide kattintani akkor alant vár rád az egyel rosszabb de gyorsabban magadévá tehető verzió.

Messze van az a 2010 március 5, ugye? :(

komment

Címkék: film youtube rendező

2009/10/01
22:34

Írta: Szerb Lisztesember

yEAH Really

Én is úgy vettem észre, hogy ma van a zene-nap, mivelhogyan az Astoria közepén egy jó nagy transzparens társaságában két leányzó aprította a hegedűket. De ha már Ák ezekt a nagggyon sok fájjinttal megkent muzsika-kenyérszeleteket kirakta, akkor igazán reflektálnék a Galacticás számra. Hiszen most beugrott, hogy létezik egy ehhez nagy mértékben hasonlító egyébb remekmű, mely a Bourne trilógia első részében hangzott el. Íme:

 

komment

Címkék: zene youtube tudás

2009/10/01
21:22

Írta: Ák_

hangosnap

Ma van a muzsika világnapja! És mivel mi, itten a szerkesztőségben imádjuk bömböltetni a hang falait, ezért egy röpke kis szösszenetnyi párperces néma postírással tisztelegnék eme nemes nap előtt. Aki esetleg nem tudná, hogy mi az a zene vagy hogy mi aztat mennyire szeretjük vagy esetleg nem tudja milyen a jó zene és/vagy úgy érzi, hogy még nem talált rá igazándiból, hogy milyen is az amikor igazán jó egy muzsika, annak ajánlom a zene-szekciónkat, ott mindent megtalál mi szem-fülnek ingere. Egyesek szerint néha olyat is ami nem annyira ingere. Ezektől az egyesektől elhatárolódunk.

Ebből az alkalomból pedig nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit is tegyek be/ki, nektek Zene Hallgatásra, de nagyon nehezen jutok döntésre. Nem mintha nem lenne itt egyetlen szám sem amit ki tudnék Nektek rakni, dehát mégiscsak ez az első Zene Világnap a blog megalakulása óta, ígyhát illene stílusosan valami különlegessel elsármolni titeket, hogy Csáb-ba essetek.

Dehát aztán rámjött az elgondolkodás, és hát mire figyeltem fel/le/össze/meg, mire nem: mifelénk bizony minden post különleges [oh hogy oda ne rohanjak, milyen olcsó kifogás - A. Szerk.]. Úgyhogy nem kell semmi extrát hozzáadjak, talán nem is tudnék, egyszerűen menjen csak a menet, viszont hogy kiélvezhessétek eme gyönyörű napot, adok nektek jó sok muzsikát! Éljen a Zene! Szépféle zenéket kaptok, igencsak szépféléket. Bonus tracknek pedig Coldplay: Viva la Vida, ami istenkirály, már volt is kint, de most újra kikerül, élőfelvétellel meg minden! Ha nem volt elég akkor klikk a Zene-TAGre! Éljen a Zene!

 

 

Link a zene világnapjáról magyarul és angolul. Najó az angolt nem vittem túlzásba.

Amúgy az első a Galactica című sorozat egyik sokat jelentő istencsászár-muzsikája; a második szintén elhangzik részletében ugyanott, a teljeset Lada Mesternek köszönhetően hallottam kissé később, ugyanis ő vette a fáradtságot és utánakeresett; a harmadik pedig... hát igen, azt már írtam.

komment

Címkék: zene

2009/10/01
21:17

Írta: Szerb Lisztesember

Egyszer kétszer

Egyszer volt, hol nem volt, voltegyszer egy film. Címe:

Kis Vuk.

A recept nem volt bonyolult, mégis kimaradt belőle az élesztő. Még jó hogy vannak messzeföldön élő fajtársaink is, akik máshogy képzelik el a rókás filmek készítését a huszonsokadik századunkban. Valahogy így : 

 

komment

Címkék: vélemény film youtube

2009/10/01
08:07

Írta: Ák_

megintBMW

Ezt nem hiszem el. Mertugye minálunk - mifelénk - én vagyok a nagy prédikátora a BMW istencsászárságának. No nem mintha ebben itten bárki is kételkedne (kételkedni merészelne, merészkedne), de nem győzöm hozni, szinte becipelni, sőt sokkal inkább talicskán tolni a szerkesztőségbe befelé azt az információhegyet, sőt!, kész félszigetet, ami azt bizonyítja, hogy BMW istencsászár. Akit ez érdekel az majd úgyis körbeszaglássza a BMW TAGet.

Nadehogy mindennek a felütésnek a lényege nem a keretes szerkezet hiányának prezentálása volt, hanem az, hogy megadja az alaphangot és még drámaibb legyen amikor azt mondom, hogy még én is nemhogy meglepődtem, hanem leesett az állam! Kölcsönkérve valaki más frázisát, az állam szilánkosra tört a padlón amikor megláttam eme csoda-durcaságot. Hát nézzétek, nyálazzátok össze, és ha jómódúnak érzitek magatokat (politically correct for fuck-off rich), akkor tegyetek félre egy külön számlán, hogy majd meg tudhassátok venni. A képre kattintva még sok másik képet elérhettek, az érdeklődöbbek pedig mindenféle adat-infóval is könnyedén összefuthatnak, plusz ez egyben a forrásom is nékem. Ladies and Gentlemen, I proudly present: BMW Vision!

EDIT: Lisztes barátomnak köszönhetően extra sok extra jó kép itt!

Jah igen, egy apróság: Nem concept, bemutatták, létezik. Hoppá.

komment

Címkék: design bmw tudás ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jókép tiszteletreméltó

2009/10/01
08:04

Írta: LadArt_

design.design.design.design.design.design.design.[7]

Turulmadárlövészet helyett javasoljuk - mi, a szerkesztőség - , hogy október első hetében a formaterv avagy dizájn oltárán szenteljetek bárány helyett nooka órákat. Demég csak azt sem, hanem Titan éxert. Holnaptól ugyanis megpenderül a budapesti látószög és a derékszögű pálesz is háromnyolvan[7] fokos lesz a Csendesben, és életre kel a Retrock kirakatában a sárgahajú csontváz, az Eclectickben pedig normál méretű sapkát árulnak (azt azér nem, de jó lenne). Méghozzá 20% off, azaz kevesebbért hozzájuthatsz, hozzád juthat. A cucc. Monyó. Stuff.

komment

Címkék: design super ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján de sign tiszteletreméltó

2009/09/30
20:56

Írta: Szerb Lisztesember

Aesop Rock: 39 Thieves

komment

Címkék: zene youtube

2009/09/29
21:59

Írta: Ák_

vidámpark reimagined

A minap betértem az "Azon tárgyak gyűjteménye, melyek azt bizonyítják, hogy az emberi fantázia milyen végtelenül kihasználható és elpazarolható arra, hogy a másik megölésének egy új módját találja ki" könyvtári részlegbe, ahol levettem a polcról a "Különösen érdekes modernkori halálnemek mint a fantázia és a tudomány csodái" c. könyvet majd belelapoztam a "Furcsa, de mindezek ellenére jól néz ki" fejezetbe, majd innen rögtön a szkennerhez léptem, ami nem működött, de google is my friend, úgyhogy száz szónak is egy ballaszt a vége: lássátok és csodáljátok, jól néz ki.

Amúgy javallom hogy szerezzen be a vidámpark is egy ilyet mert kiszabott jó móka lehet. Egyszer. Pontosan egyszer, semmivel sem többször. Vagy esetleg őrülteknek kétszer. Aki ezt nem hiszi az tekintse meg bátran ezt a videót.

Különben meg nem kell izgulni, természetesen csak egy gyakorlatról van szó. Hiszen manapság már nincsenek háborúk, az emberek nem ölik egymást és természetesen egy csodálatos világban élünk. Pontosan ezért elvárom mindenkitől a felettébb boldokságot. Mindez csak egy drága játék, semmi több... Nah, enjoy! (extra nagy képért tessék kattintani az itt prezentált kistesóra - ezt külön javaslom mert úgy teljes az élmény. Illetve úgy sem teljes de úgy sokkal jobban közelít. Szóval katt!)

 

komment

Címkék: tudás jókép

2009/09/29
15:53

Írta: Szerb Lisztesember

varázs pacal

Kedves olvasóink, örömmel jelentem, hogy ha szívélyesek vagytok 50 amerikai dollárét kipengetni( ami nehéz, mert papírból van) akkor azonnali hatállyal máris tieteké a varázspálca-alakú, mozgásérzékelős, univerzális távirányító. Tök zsír. Nem hogy bolyhoskát elkussoltatja, de még a behemót plazma TV-t is.

the wand

komment

Címkék: tudás világnézet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása