2009/10/01
21:22

Írta: Ák_

hangosnap

Ma van a muzsika világnapja! És mivel mi, itten a szerkesztőségben imádjuk bömböltetni a hang falait, ezért egy röpke kis szösszenetnyi párperces néma postírással tisztelegnék eme nemes nap előtt. Aki esetleg nem tudná, hogy mi az a zene vagy hogy mi aztat mennyire szeretjük vagy esetleg nem tudja milyen a jó zene és/vagy úgy érzi, hogy még nem talált rá igazándiból, hogy milyen is az amikor igazán jó egy muzsika, annak ajánlom a zene-szekciónkat, ott mindent megtalál mi szem-fülnek ingere. Egyesek szerint néha olyat is ami nem annyira ingere. Ezektől az egyesektől elhatárolódunk.

Ebből az alkalomból pedig nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit is tegyek be/ki, nektek Zene Hallgatásra, de nagyon nehezen jutok döntésre. Nem mintha nem lenne itt egyetlen szám sem amit ki tudnék Nektek rakni, dehát mégiscsak ez az első Zene Világnap a blog megalakulása óta, ígyhát illene stílusosan valami különlegessel elsármolni titeket, hogy Csáb-ba essetek.

Dehát aztán rámjött az elgondolkodás, és hát mire figyeltem fel/le/össze/meg, mire nem: mifelénk bizony minden post különleges [oh hogy oda ne rohanjak, milyen olcsó kifogás - A. Szerk.]. Úgyhogy nem kell semmi extrát hozzáadjak, talán nem is tudnék, egyszerűen menjen csak a menet, viszont hogy kiélvezhessétek eme gyönyörű napot, adok nektek jó sok muzsikát! Éljen a Zene! Szépféle zenéket kaptok, igencsak szépféléket. Bonus tracknek pedig Coldplay: Viva la Vida, ami istenkirály, már volt is kint, de most újra kikerül, élőfelvétellel meg minden! Ha nem volt elég akkor klikk a Zene-TAGre! Éljen a Zene!

 

 

Link a zene világnapjáról magyarul és angolul. Najó az angolt nem vittem túlzásba.

Amúgy az első a Galactica című sorozat egyik sokat jelentő istencsászár-muzsikája; a második szintén elhangzik részletében ugyanott, a teljeset Lada Mesternek köszönhetően hallottam kissé később, ugyanis ő vette a fáradtságot és utánakeresett; a harmadik pedig... hát igen, azt már írtam.

komment

Címkék: zene

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása