2009/09/29
21:59

Írta: Ák_

vidámpark reimagined

A minap betértem az "Azon tárgyak gyűjteménye, melyek azt bizonyítják, hogy az emberi fantázia milyen végtelenül kihasználható és elpazarolható arra, hogy a másik megölésének egy új módját találja ki" könyvtári részlegbe, ahol levettem a polcról a "Különösen érdekes modernkori halálnemek mint a fantázia és a tudomány csodái" c. könyvet majd belelapoztam a "Furcsa, de mindezek ellenére jól néz ki" fejezetbe, majd innen rögtön a szkennerhez léptem, ami nem működött, de google is my friend, úgyhogy száz szónak is egy ballaszt a vége: lássátok és csodáljátok, jól néz ki.

Amúgy javallom hogy szerezzen be a vidámpark is egy ilyet mert kiszabott jó móka lehet. Egyszer. Pontosan egyszer, semmivel sem többször. Vagy esetleg őrülteknek kétszer. Aki ezt nem hiszi az tekintse meg bátran ezt a videót.

Különben meg nem kell izgulni, természetesen csak egy gyakorlatról van szó. Hiszen manapság már nincsenek háborúk, az emberek nem ölik egymást és természetesen egy csodálatos világban élünk. Pontosan ezért elvárom mindenkitől a felettébb boldokságot. Mindez csak egy drága játék, semmi több... Nah, enjoy! (extra nagy képért tessék kattintani az itt prezentált kistesóra - ezt külön javaslom mert úgy teljes az élmény. Illetve úgy sem teljes de úgy sokkal jobban közelít. Szóval katt!)

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudás jókép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása