2009/07/26
16:17

Írta: Szerb Lisztesember

Need motiváció?

A reklám-özön mai darabjáról annyit szeretnék elölsétálóban elmondani, hogy jó a zene, jó az ötlet, jó a vágás és a végét csak nem tudták megcsinálni. Kicsit nagyon Nike-s lett. Szerintem.
No de sebaj, ha százalékban nézzük a megfelelően helyére rakott képkockák számát, akkor ez attól még egy jó reklám.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám youtube

2009/07/26
08:04

Írta: Ák_

oh my bmw

Ez annyira atyaég hogy én agyszaft kapok. Nem hiszem el. Egy ilyen helyre bejutni, én magam alá pisilnék, mint egy igencsak rossz kiskutya. Uramisten összezörrennének a térdeim a koccanások robajától ha hozzáérhetnék azokhoz a BMW-khez. Ez egyszerűen csodálatos... Nem is találok megfelelő szavakat, inkább nézzétek. De dőljetek jól hátra, hogy a nyálatok ne a billentyűzetet öntse el, hanem a pólótokat áztassa.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw tiszteletreméltó

2009/07/25
16:27

Írta: Szerb Lisztesember

WarHawk

Csak hogy ma se hagyjalak titeket a kulimászban, abban a az esetben, ha nincs kedvetek letolni az oly nagyra becsült farhátat egy kis tréningezésre, bEEmbedelek néktek egy újabb meggyőzést arról, miért is kéne. Ma nem más, mint Warhawk kapitány fog titeket rendre oktatni.  

Szólj hozzá!

Címkék: reklám youtube

2009/07/25
08:32

Írta: Ák_

vagy mivan ha mégiscsak de?

Ha már Lisztes barátom felvette a láthatatlan fújókával összefestékezett harci kesztyűt, hát én tovább vinném a pálmát meg a zászlót és nem ragadoznék le a már mutatott Nike istencsászárságoknál(amik valóban a legremekebbek legremekebbjei). Szóval váltok is témát meg nem is, hogy ne legyünk egysíkúak de azért mégse hagyjuk már ennyiben a durca sportreklámok kategóriáját. Mellékesen javaslom a 'pump-up session' TAG használatát eme postoknál. Szóval más ez a vid, mert továbbra is az van hogy kurva kemények vagyunk, de nagyonis máshogy. Mert hogyan is? Hát úgy, hogy

LEHETETLEN NEM LÉTEZIK 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám pump up session

2009/07/25
07:45

Írta: Szerb Lisztesember

Crystal Castles

A mai reggel minden rendes blognézőt arra kérnék, hogy a szokásos tehén-levet hagyja a sunyiba és inkább egy 2.8-as mágiát csavarjon bele a poharába. Ehhez egy nagyszerű gyártó és forgalmazó a Crystal Castles, mely mostani muzsikáját nem véletlenül Magic Spells-nek hívják. Ím: 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/07/24
21:42

Írta: Ák_

a kövi M-elet

Én azt hittem, hogy ez már volt kint az blogon. De most nagyhirtelenjében nem találtam meg. Hát akkor ha már Lisztes barátommal úgyis belecsaptunk a lecsóba akkor here we go. Enjoy. (sajnálatos módon ennyi postíró-erőt tudtam összeszedni. majd legközelebb konzultálok Yodával, hátha van valami jó tippje a kis zöld 'csőgjének)

Akinek pedig még ez sem lenne tökéletesen elég annak ittenvan a Teljes Verzió (a.k.a. Directior's Cut). Vagyis Rendezői Változat. Aki ki is? Ja, igen... Guy Ritchie(tudjátok, Blöff meg ilyenek...)!! Istenkirály. TAKE IT TO THE NEXT LEVEL!!!

Szólj hozzá!

Címkék: zene reklám youtube rendező

2009/07/24
19:30

Írta: Szerb Lisztesember

Leave Nuffink

 

Tégy úgy ahogy mondja.

MOST.

 

 

 

 

1 komment

Címkék: reklám youtube

2009/07/24
10:10

Írta: Szerb Lisztesember

i'm Possible

Az imént mintha említettem volna, hogy egy kisebbfajta sportra-motiváló reklám-csomagom létezik a könyvjelzőim között. S úgy gondoltam ennek kapcsán megosztok veletek egyet s kettőt.

A mai kivételesen nem Nike, sokkal inkább Adidas ízesítésű.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám youtube tiszteletreméltó

2009/07/24
08:50

Írta: Ák_

Másolat Hami...öö.izé

Ilyenféle muzsikát még úgysem hostoltunk ["'s Mária koktélt oszt" - A Szerk.], hát úgy gondoltam itt az ideje hogy ismét hangot adjunk sokszínűségünk szivárványának. Érzitek a paradox homályba burkolózott képzavart? Ja, ne is mondd. Szóval.

Gondoltam hogy ez olyasféle hogy mégiscsak helyet kéne csapni neki gazdag de mégis tágítható zene-szekciónk gyűjteményében, hát jött a következő kérdés: Ha már Copy baby, és ha Babylon is készen áll, akkor melyik is legyen A Szám Ami Kikerül A Lisztesládára? Hát gondolkodtam sokat majd végül a biztosítékok kicsapásának elkerülése végett, valamint  a köznyugalom megőrzésének érdekében, továbbá a nyugodtabb chillout [let's chill out with your cock out - A Szerk.] fíling átérzékelése szempontjából a lightosabb - de nem kevésbé remekebb! - Tordas lesz a választásom. Legalábbis nyitánynak. Na akkor, klikk és enjoy!

Szólj hozzá!

Címkék: zene

2009/07/23
08:39

Írta: Ák_

Oh my frakking Gods!

Hát a múltkori zizzentős mókához csak annyiban hasonlít, hogy szintén komment nélkülinek kéne lennie. Csakhogy én ezt romba rombolom és nem engedem. Romboló vagyok. Ugyanis én fűzök hozzá. Minden jót. Szóval hála annak aki megmutatta én is végigélvezhettem eme gyönyört. Ehhez komolyan nem tudok érdemben semmit hozzáfűzni, mindenesetre egészen biztosan hajtűhegynyit fog változni a világnézetetek és az értékrendetek miután megtekintettétek az alant elhelyezett objektumot. Átlagnál hosszabb de igencsak megéri (vagyis fucking hilarious!!! ki ne hagyd baszod!!!). Klikk. Please enjoy.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás hülyenet jóprogram

2009/07/22
21:12

Írta: Szerb Lisztesember

Kevésbé

Megeshet, hogy Kis-Hiba volt megpengetni ezt a motivációs-reklámfilm dolgot, mert régebben elég nagy függőségben szenvedtem ilyen téren, ily módon könnyen megtörténhet, hogy a mostantól következő posztjaim hangvétele hasonló irányultságot fognak mutatni s emígyen a blog-hangvétel egy ici-picit egyazon oktávon fog tovább suhanni. 

Reméljük nem így lesz.

1 komment

Címkék: reklám youtube tiszteletreméltó

2009/07/22
11:35

Írta: Ák_

Lelkes katona

Ha már Lisztes barátom kirakta ezeket, úgy gondoltam ezt én sem hagyhatom szó nélkül, hát leporoltam a reklám TAG-et és prezentálom nektek ezt. Bármennyire is nem komálom Niket, ez jól sikerült. Főhajtás és minden elismerés.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene reklám

2009/07/22
08:41

Írta: Szerb Lisztesember

title battle

 Két előadő, két klipp, egy szám. Nesze néktek interpretáció.

 

 

2 komment

Címkék: zene youtube tudás

2009/07/22
08:33

Írta: Ák_

zizzzzzzzz

Sóhaj srácok. Igazából ez már annyira, hogy nem is kéne semmi kommentfélét hozzázúznom, mert tipikusan az 'nc' kategória [nc = no comment - A Szerk.]. De ha már így elkezdtem akkor csak ne maradjon már annyiban. Igazából erre tulajdonképpen lehetne azt mondani, hogy annyira szar, hogy már vicces. DE NEM. Mert annyira szar, hogy... szar. Viszont ha elképzeljük egy pillanatra azt a helyzetet valamint elmeállapotot amiben ilyesmik születhetnek akkor egyből görbülni kezd majd a szánk és úgy fogjuk vélni hogy igenis megérte elvenni életünk másegyéb tevékenységei elől azt a bizonyos 15 másodpercet. Klikk és enjoy.

A felejthetetlen élményért thanks to: Dan-csi.

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube hülyenet

2009/07/21
08:59

Írta: Ák_

SzájFáj_ás

Most egy kevésbé főoldalasabb szógörbület keretében szeretném osztani az észt a science-fictionnel kapcsolatban. Na ne izgassátok túl magatokat, hallom ahogy túlpörögnek azok az agymotorok, ne izguljatok, igazából nem én fogom osztani az észt. Az apropó egyszerű: SCI Fi Channel nevet változtat, SyFyra. Hmhm. Ez mért izgi? Nem az, nem is erről lesz szó, viszont idéznék egy interjúból amit a csatorna elnöke adott ennek az apropóján, és egy-két általánosabb érdekesség is található benne.

Szóval NEM a névváltoztatásról lesz szó, hanem én kiemelek nektek egy-két érdekes részletet, rázseblámpázok egy-egy tévhitre meg ilyenek és hasonlók, ugyanis sokan azt se tudják hogy a sci-fit eszik e vagy szarják. Ha egy kicsit is érdekel akkor klikkelj.

Szólj hozzá!

Címkék: science fiction ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása