2009/06/19
08:05

Írta: Ák_

VeZeSS

Időnként közlök autókat. Namármost ez nem a 'jól néz ki' termékosztályról érkezett, hanem a 'környezetvédelem TAGgel megdobható' részlegről.

Volvo jó. Ezt mindig is tudni lehetett. Most azonban úgy gondolták, beújítanak a zéró-emisszióba hajló terveikkel. Tehát izzítsuk az előrendelőlapokat, és ne felejtsük el a 2012-es érkezésre bevezetni a garázsba is az áramot, hogy hosszabbító nélkül tudjunk tölteni! VeZeSS te is A Nulla Felé!

Na különben apropó az is, hogy azért én mindig is mondtam, hogy a Forma-1 igencsak húzóágazat. Nem csak az autóiparé, mint most kiderült. Ugyanis ez a DRIVe-tervezet a Volvótól magába foglal egy olyan rendszert, mely tárolja, majd később gyorsításnál felhasználja a fékezésből visszamaradt energiákat. Hohó, KERS? Úgy néz ki.

Na szóval DRIVe Towards Zero oldal elérhető a képre kattintva, emitten pedig egy magyarul-link, ami első pillantásra az angol site lefordítása, bár mintha kicsit kevesebb infót tartalmazna. Anyway, ha kened az angolt akkor az eredetire nyomulj.

(ja, és a jegyzőkönyv kedvéért, azért nem minden teljesen új benne. Start-stop már hosszú évek óta megtalálható a BMW Efficient Dynamics-os járgányaiban:)

 

komment

Címkék: környezetvédelem super ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása