2009/04/16
15:00

Írta: Ák_

BMW linkgyűjtemény

Igen! Nem, nem csináltuk meg, hanem ismét elkövetkezett Az A Pillanat! (figyelitek az óvatosan adagolt, de mégis frizura-átalakító-erejű ambivalenciát? Az első két szó Igen és Nem! Micsoda feszültségkeltő felütés!)

Van ugye itten egy reklám-session, amibe már egypárszor belekeveredett a kedvenc bajor ex-repülőgépmotor-gyártó vállalatom reklámjainak tömkelege, amelyek közül különösen kiemelném ezt, ami az általam látott reklámok alapján megkaphatja a 'leglazábban oltós' jelzőt/szóösszetételt. És most kiegészülünk. Négy "futottak még" és egy "ohmygod" kategóriájú reklámmal. Elég fura babás, nem különösebben tetszik, de gondolom majd néhányan úgy gondolják aranyos. Tulajdonképpen azt a 30 másodpercet megérte az életemből. Elvégre sokkal többet töltök kevésbé értelmes dolgokkal. Aztán van az egeres! Na ez már egy fokkal tényleg aranyosabb, megtudjátok, milyen az igazi kétségbeesés! Mész de mégsem! Mert a talaj elmozdzul és rádtámad és utánadmegy és megesz és áááá. Najó, itt még nem tartunk, de úgy néz ki a béemduplás srácoknak lehet valami talaj-slash-út-fétis-slash-mániájuk, mert kapunk egy olyat, amiben az út gonosz. Próbálnak lazázni, de a legfelül említett közelébe sem ér. Aztán van egy ahol az út imádja a rajta olymódon sikló pártonnás szerkezetek simogató cirógatását, hogy az beszab. Ez az utolsó kettő nekem nem különösebben jött be, de legyenek csak - az egyik legelszabottabb kifejezéssel élve - leróva a tiszteletkörök.

És végül jön a vid ami miatt a környezetdefense taget is rá fogom aggatni, ugyanis bemutatja az Efficient Dynamicsot (ejtsd: efisönt dinamics), méghozzá hatásosan. Ismét sikerül elővenni a 'too-cool-to-care' szintű keménységet, de mégis arrogancia nélkül! Hogy ez hogy lehetséges? Jó kérdés, de nekik megy. És nagyon jól áll ez egy ilyen alkotásnak. Az angolszász régió tüzetesebb lingvisztikai ismerete kifejezett előnyt jelent az utolsó kapcsán. Enjoy.

komment

Címkék: reklám bmw környezetvédelem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása