2009/03/09
20:46

Írta: Ák_

betiltott munkawork

Már régesrégóta tervezem egy ultrahosszú post megírását, a reklámszessön és a BMW postom folytatásaként. Hát ez nem sikerült, de mindenesetre idekanyarítok nektek egy gyors miniposztot, a továbbiakban röposztot, mert már azért mégis illene valamit idenyomorítani, hogy művelődjetek, megtudjátok mi a jó, és a nap végén úgy érezzétek, hogy érdemes volt felkelni, mert a ma is hozott valami újat. Nameg a világbéke. Mivel most majdnem kifolyt az agyam a giccsrészecskék atomcsapásszerű támadásától, ezért nem is hadakozom tovább, belepancsolok:

Amolyan arrogáns eleganciával küldi el a kedvenc bajor ex-repülőgépmotor-gyártó (húbazz) cégünk a konkurenseit. Egy millió dolláros öltönyben mutatja meg mindenkinek, hogy hol a helye, és egy enyhén fennhordott orral közli velük kifogástalan, posh angol akcentussal, hogy ki az úr a háznál. Ironikus szépséghiba, hogy a reklám be lett tiltva, ugyanis a végén kiírt mondat - fastest saloon car on the planet - nem igaz, mert valami noname handmade jobbat csinál. Hát így duplán vicces. De ettől nekem még rohadtul tetszik. Éljen BMW.

komment

Címkék: reklám bmw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása