2009/04/21
08:00

Írta: Ák_

az elzuhantak

Eddig egyetlenegyszer tettem említést egyetlenegy Franz Ferdinand számról, konkrétan a Take Me Out-ról, amit ezúton is szeretnék ajánlani. Ugyan először csak a The Fallen számot akartam ma propagandálni, de cserébe mert olyan jófejek vagytok, ráduplázok az I'm your Villain-nel. Nal. Nel.

Nem fonom tovább végtelenül virtuális pókhálóm száljait, a zeneremekek magukért beszélnek, wandafully awesome-ok, sokkal jobban, mint egy hot dog vagy mint pl egy zokni. A klip is 'oeoe', szóval adjátok át magatok szemfüles érzékét az élvezetek gyönyörtengerében áramló hullámvölgyek által kiérdemelt gyönyörnek. Elsőként tehát a The Fallen, másodikként az I'm Your Villain, Franz Ferdinand tollvonásából. (az utóbbi nem official music video, csak fan-made, ezért csak link jár mellé)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása