2009/02/12
21:04

Írta: Ák_

röpzene

Valszeg mindenki ismeri Coldplayt (a hivatásos magyar fordítók szerint a Hidegjátszma vagy a Hűsjátszma illik rájuk a legjobban, de megfontolják a Jéglejátszó-t is a magyarításhoz). Mindenesetre szeretném felhívni figyelmeteket a legújabb grammy díjas albumon elhelyezett, általam leginkább tetszősnek mondhatni való számra - vagy legalábbis hangulatomhoz jelenpillanatban rendkívülimódon illős -, a Violet Hill-re. Itt meghallgathatod ha esetleg nemtudnád kívülről, hogy mijaz (nemtom milyen a klip, de ilyet találtam). Was a lone and dark december.

Második körben pedig ajánlanám a valszeg már szintén minden tökfilkó(XD) által ismert, de nem mindenki által címtudott, és mégkevésbé sokak által klipismert, nekem Lada által ajánlott Take Me Out-ot Franz Ferdinand-tól. Az egy dolog hogy a zene szuper és ott egy perc körül valami csoda történik, de a klip se semmi. Nesze nézzed élvezd. (embedding disabled)

Ák

(szín beta)

5 komment

Címkék: zene

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása