2009/02/21
12:55

Írta: Szerb Lisztesember

David Elsewhere

Ha már Ák volt olyan bűbáj és a Heineken reklámok szárny-szelén felhozta a Dávid Elswhere témát, én is bemutatnék tőle egy-két videót. (Pontosan kettőt.) Bár sok embernek az optimális opció a guminő, én jobban kultiválom ezt a gumiembert. (Mindent a szemnek, semmit a kéznek.) A 29 éves ifjú titán már kiskorában elkezdett hülyén táncolni, amivel nem ment semmire. (Már amennyiben ezt táncnak minősítette valaki akkoriban. Én abszolút vodka helyett, abszolút isten-mozgásnak nevezem.) Aztán a millenium tájékán egy Kraftwerk számra bemutatta Robot-táncát a nagyközönségnek. (Még ebben az évben felkérték A kétszáz éves ember és az Én, robot főszereplői posztjára.) És mindazután, hogy a teremben lévő humanoidok összeszedték elhagyott állkapcsaikat, Dávid pik-pak híres lett. (Azért hívom Dávidnak mert titkon mindenki magyar? NEM.) Telt, múlt az idő és most itt van két videó. Mindkettőben felhívnám a figyelmet a nagyszerű zenére.
EGY. David az Ének az esőben stílusában reklámozza a nagyszerű járművet. (Az arca vissza van cserélve az eredeti színész fizimiskájára.)


KETTŐ. Nagymacsk

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám youtube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása