2009/02/20
16:00

Írta: Ák_

jóreklám

Mér van az, hogy bizonyos cégek elégjó reklámokat tudnak összehozni, másoktól meg lehányom a saját hátsómat? Persze, tudomén. Kevés a kreativitás. De miért van az, hogy bizonyos produktumokhoz, ha nem is mindig, de általánosságban jó reklámok tartoznak (sör, autó), másokhoz meg szarok (mosópor, fogkrém)? Hát én nem tudom. Lehetne humorizálni a fogkrémmel is, csak szorult volna egy egészen kis kreativitással vegyült kezdeményezőképesség ezekbe az inkompetens állatkákba. Nadehogy. Most nem erről van szó.

Első körben a Heineken famíliát propagálnám. Ennek a családnak nyilván fontos szerepe van sok ember életében, mind voltunk már családtagok. Van aki csak távoli nagybácsi, mások pedig dédelgetett tesók és fiúk/lányok is. Nade. Lássuk Heineken's Finest-et! (Fiúklányok, ilyenek a jó reklámok:))

Voilá, Cobrastyle az egyébként eszeveszett David Elsewhere-rel, rá nyugodtan tessék keresni youtubeon, mert amúgyis jó, csak itt most nem erről van szó. Najó a keresést önnös érdekből megspórolom neked. Cobrastyle pedig jön embeddelve, juhú. Enjoy.

 

Utána pedig megláthassuk mit tesz velünk az űrkorszak, és hogyan kell megfelelő, baráti módon pacifikálni az alieneket. Hát igen megintcsaktessék élvezni nagyban:

 

És még egy uccsó, amiben bizony Heineken megállítja a világot. Nem sok minden hozzáfűznivalóm akad, nézzed azt kész:

 

Na hát kábé ennyi. Csak még annyit hozzá, hogy minimális türelemmel tucatszámra találhatunk jobbnál jobb reklámokat csak és kizárólag a heineken szekciót bújva. Nem akarlak túlterhelni, ezért nem kaptál több videót, de böngészd csak youtube-on ezt a szekciót, mert felfoghatatlanul jókat lehet nevetni, méghozzá jó sokat. Merthogy sok jó reklám van itten, csak próbáltam szemezgetni belőlük. Ha tetszett, akkor go on és long live Heineken.

Ák

komment

Címkék: reklám brand youtube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása