2012/01/05
00:22

Írta: Szerb Lisztesember

Texas Gyilkos Földjén - Nyereményjáték

Újra nyereményjáték állt a házhoz, kedves olvasóközönségünk. Most a Texas Gyilkos Földjén címet viselő filmremekhez lehet 3 pár premier előtti jegyet nyerni. Nagyon jó kis film Avatár Úrral és a Comediannal a Watchmenből. Itt a trailer és mint azt a képből és a címből ki lehet logikázni lesz itt puskadördülés meg egy-két holttest is. A vetítés január 10-én 20:00-kor lesz Budapesten egy a még kilétét felfedni nem kívánó moziteremben. A játék feltételei pedig a következők:

1. Likeold ezt az oldalt: Parluxfilm

2: Likeold ezt az oldalt: Lisztesláda [meg shareld, hogy minden haverod ott legyen a moziban, már amennyiben négy haverod van :D]

3: Küldj egy e-mailt a szerb.lisztesember[kukac]gmail.com címre melynek tárgya Gyilkosfölde [hehe] legyen és írd meg neved és válaszolj a következő kérdésre:

Miért nem kék Sam Worthington ebben a filmben?
(vicces válaszokat kérünk)

 Határidő: Vasárnap [Jan08] Éjfél. Sorsolás hétfőn. Vetítés kedden.

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube nyeremenyjatek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása