2011/10/23
14:51

Írta: LadArt_

Digitális Design tanfolyam // MOME line

Aki szeretne komolyabban foglalkozni a designnal, tervezési módszerekkel, annak ez a tanfolyam komoly segítség lehet. A képzés novemberben indul, 18 alkalomból áll, és aki október 28-ig jelentkezik, az 25% kedvezményt kap, ami nem rossz, lévén, hogy elég borsos összeget kérnek érte.
A teljes posztban megtalálhatjátok a pontos kiírást, árakat, időpontokat, leírásokat.
 

komment

Címkék: design super jóprogram

2011/10/23
14:01

Írta: LadArt_

'Chronicle' 2012/3/2

Egy pár gimnazista valamilyen fura módon szupererőre tesz szert, és ez mind egy Cloverfieldes, kézikamerás előadásban felvéve úgy, hogy az egyik srác kicsit gonosz lesz. Kicsit. Darth Vader örülne. Lájkerkedj fészbukon.

komment

Címkék: film youtube filmajánló

2011/10/23
12:05

Írta: Szerb Lisztesember

Sweetoholic

 

komment

Címkék: assoholic

2011/10/23
11:52

Írta: Szerb Lisztesember

Italic

 

komment

Címkék: világnézet hülyenet typography

2011/10/23
11:45

Írta: Szerb Lisztesember

Batman Fck!

 

 

SCOTTVAN

komment

Címkék: illusztráció képalkotás képlegény daily fck

2011/10/23
11:32

Írta: LadArt_

Illusztrálás spirálban

Szeretjük a Faber Castellt, szeretjük az ecsetfilcet is, de még jobban szeretjük az ilyen elszánt embereket, mint Chan Hwee Chong, aki híres festményeket rajzol le spirálalakban húzva ecsetfilcét úgy, hogy fel sem emeli azt közben. Damn! Ja és ez egy reklám amúgy. Damn! Kettő az egyben jóság a kettő az egyben kávé mellé fél 12-kor. Muhahhah.

komment

Címkék: reklám illusztráció

2011/10/23
11:25

Írta: Szerb Lisztesember

A káromkodás periódusos rendszere

A Clay Studio egy igen érdekes projektbe vágta a fejszéjét, majd sikeresen ki is vágta amazt, melynek mi virtuális gyümölcsét ízlelhetjük ily módon. Megcsinálta a Periodic Table of Swearinget, ahol minden elemet egy-egy káromkodással váltottak fel, és nagy szerencsénkre nyomógombként is működnek a kicsiny plasztik részecskék, tehát egész álló nap lehet káromkodtatni az asztalt. Egy szó mint száz, színezném a gombot [ez három volt.].

 

Periodic Table of Swearing from Clay Interactive Ltd on Vimeo.

komment

Címkék: design tudás világnézet vimeo hülyenet feltalálás

2011/10/23
11:22

Írta: LadArt_

Öltözz hangnak // In2 fülhallgatók

Az In2 egy francia fülhallgató forgalmazó cég, és mivel francia, úgy látszik megerősíteni látszanak a sztereotípiát, hogy ők nem akarnak más nyelven beszélni. Ezért aztán nem is értem, mit vakernak a honlapjukon, de sebaj, a fülesek magukért beszélnek, és még a piktogramok is sokat segítenek nekünk analfabéta magyaroknak.
A cég maga elég Skullcandy szerű, egyedi fülhallgató, miegymás. Te választhatod ki, milyen színű legyen a drót, két audio kimenete van, úgyhogy sorba lehet kötni egymással őket és hallgatni ugyanazt a zenét, plusz headsetként is üzemel. És ugye arról még nem is beszéltünk, milyen szépen néz ki, hogy különböző anyagokkal vonják be a műanyag helyett a füleseket.
Kereskedelmi forgalomba egyébként novemberben kerülnek, de sajnos itthon nem fogjátok tudni levenni a polcról és rányálazni gyönyörötöket kifejezvén, mint ahogy ezt a Dr. Drekkel sem lehet megtenni, ám ha külföldön járnátok egy Virgin üzletben, lecsaphattok rá.

A hajtás után még sok változat.

komment

Címkék: zene design brand

2011/10/23
01:53

Írta: Szerb Lisztesember

Kistehén - Jó Csávó a Markó

Szerinted jó csávó?

komment

Címkék: zene youtube

2011/10/22
17:05

Írta: Szerb Lisztesember

Mature Content

 

naolitoart

komment

Címkék: illusztráció hülyenet

2011/10/22
14:12

Írta: Szerb Lisztesember

KoponyART

 

Az Our Exquisite Corpse nevű cég egy egészen új termékcsaláddal rukkolt elő idén halloweenra. 16 [bár én mindenhol csak 8-at találok] körbegyöngyözött koponya formájú, de nem koponyából készülő koponyát dobott a piacra. A Catherine Martin által vezetett cég eme projekt elkészítése közben kőkeményen kollaborált a Nyugat-Mexikóban élő Huichol törzs képviselőivel, hiszen az ő történelmi hagyományaik ihlették az egész kollekciót. A koponyákat kizárólag az LN-CC-nél lehet megvásárolni. [De sajnos már mindegyik el van adva.]
Forrás

komment

Címkék: világnézet super ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2011/10/22
13:52

Írta: Szerb Lisztesember

Suck Less

 wrdbnr

komment

Címkék: vélemény print tudás világnézet typography

2011/10/21
20:50

Írta: LadArt_

Kidobott tévék

Alex Beker grafikus és fotós legutóbbi sorozata, az 'Abandoned Televisions' abból áll, hogy az utcára kidobott tévéket lefotózta és ama fenséges számítógép segítségével a képernyőre illesztette a generációja gyerekkorának híres sorozatait. Colombos hunyorgás, Miami Vice-os komoly-fejjel-lelőlekes, Wonderwomanes lasszózós és Kojak nyalókás jóságok jelennek meg a megrepedt CRT képernyőkön. Kicsit azért hiányoljuk a Star Treket, de úgy látszik Beker úr Star Wars fan volt. Nagyon helyes.

A teljes posztban pedig tévéözön, Videoton, Hitachi, Toshiba, ilyen volt az oviba'.

komment

Címkék: film világnézet fényképzelés

2011/10/21
16:49

Írta: LadArt_

A király új ruhája

komment

Címkék: brand liszteslada

2011/10/21
10:18

Írta: Szerb Lisztesember

Deer Advice

 

By David Fleck

komment

Címkék: print tudás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása