2011/10/23
11:22

Írta: LadArt_

Öltözz hangnak // In2 fülhallgatók

Az In2 egy francia fülhallgató forgalmazó cég, és mivel francia, úgy látszik megerősíteni látszanak a sztereotípiát, hogy ők nem akarnak más nyelven beszélni. Ezért aztán nem is értem, mit vakernak a honlapjukon, de sebaj, a fülesek magukért beszélnek, és még a piktogramok is sokat segítenek nekünk analfabéta magyaroknak.
A cég maga elég Skullcandy szerű, egyedi fülhallgató, miegymás. Te választhatod ki, milyen színű legyen a drót, két audio kimenete van, úgyhogy sorba lehet kötni egymással őket és hallgatni ugyanazt a zenét, plusz headsetként is üzemel. És ugye arról még nem is beszéltünk, milyen szépen néz ki, hogy különböző anyagokkal vonják be a műanyag helyett a füleseket.
Kereskedelmi forgalomba egyébként novemberben kerülnek, de sajnos itthon nem fogjátok tudni levenni a polcról és rányálazni gyönyörötöket kifejezvén, mint ahogy ezt a Dr. Drekkel sem lehet megtenni, ám ha külföldön járnátok egy Virgin üzletben, lecsaphattok rá.

A hajtás után még sok változat.


Szólj hozzá!

Címkék: zene design brand

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása