2011/12/09
20:10

Írta: LadArt_

The Comic Sans Project

Nos van nekünk ez az undormány Comic Sans MS nevezetű fontunk, amit 12 évesen használtunk először úgy, hogy a nagyon menő powerpoint prezentációnkat feldobjuk, hiszen ez nem az a csúnya Times New Roman, ami olyan komoly betűnek tűnt. Aztán valaki megkomolyodott és félti az emberiséget ettől a betűkészlettől, de valaki persze még mindig azt hiszi hogy, pedig közben már rég dehogy.
Viszont megszületett az internet egy tumblr zugában a Comic Sans Project nevezetű dolog, ami megmutatja, mi lenne, ha egy parallel univerzumban mindenki imádná ezt a fontot (mondjuk úgy mint a Helveticát, hype-olva lenne szépségesen, "six seasons and a movie"). Nos, akkor ez lenne a helyzet, amit a képeken láttok. Hát görbe tükör, az biztos, aztán mindenki döntse el maga, hogy akar-e térutazni ebbe a dimenzióba.

Hajtás után még sok átírás.

komment

Címkék: reklám brand világnézet márka hülyenet typography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása