2011/08/18
13:27

Írta: Szerb Lisztesember

ADschool

Mivel állítólag sokan olvasnak minket [reméljük] és ezekből az emberekből akad egy-két kreatív elme, [biztos mindegyik az, de aki ilyen munkakört is akar betölteni ha-ha] reméljük, hogy eme felhívás nem ér felsózott talajt. Az ADschool -ról lenne szó.

"Amennyiben nem hallottatok még róla a Budapest Adschool kiscsoportos, gyakorlatias képzés keretein belül igyekszik az art director és szövegíró jelölteket bevezetni a szakma rejtelmeibe, illetve később gyakorlati helyekhez juttatni őket. Az ösztöndíj lényegében egy ingyenes félévet takar, melyet ha valóban tehetséges a kiválasztott diák akkor meg tud hosszabbítani még egy félévvel, így az oktatás teljes egésze ingyenes lenne számára. A pályázónak (art director és szövegíró jelöltnek egyaránt) egy kreatív, illetve egy szövegírói feladatot kell megoldania a kiírásban szereplő kritériumok alapján. A beérkező munkákat az iskola tanárai fogják elbírálni."

Tehát, akinek témába vág, az pályázzon és nyerjen.
Sok sikert, mates.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám tudás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása