2011/06/30
18:29

Írta: LadArt_

Liszteslada matrica & elvetemült tettestársak

A szerkesztőség hihetetlen elfoglalt. Egész nap csillámfaszlámát sütünk, hogy legyen mit enni nyáron, és a szőrét is meg kell szőni csillámfasszőrnek. Igen. Azért. Ezért aztán baromira nem lettek lefotózva a matricák, de nem para, hiszen léteznek és ez a lényeg. A terítést már megkezdtük ez is lényeg. A harmadik lényeg, hogy a matrica így néz ki:

Ugye? Nekünk is tetszik. És 1000 darab van belőle. Bizomány! Világmegmentő terveink egyelőre nem manifesztálódhatnak előttetek, mert nem akarjuk ellőni rögtön a poént, de annyit a gyengébbek kedvéért elárulunk, hogy a sticker kitöltendő a fehér résznél, értelemszerűen. Vagy minél jobb ha nem értelemszerűen töltitek ki, az már csak a kreatív agyacskátokra és kacsótokra van bízva. Az elsődleges elosztóhely jelenleg mi vagyunk, de jónéhányat szétszórtam pár napja a Szimpla kertben az előtérben, ahol a flyerek is vannak.
És így a végére pedig az elvetemült fanok elvetemült ragasztgatás városszerte. Az elkövetkező napokban megpróbáljuk minél több helyen teríteni, hogy hozzá tudjatok jutni, addig nekünk lehet írni, és ha nagyon ráérünk adunk személyesen.

A hajtás után pedig következzenek a ragasztások! Ja és persze köszi a fotókat a jóakaróknak!

komment

Címkék: print ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján liszteslada

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása