2011/06/29
17:52

Írta: Szerb Lisztesember

Facebook phone

 

Még jó, hogy a HTC gondolt egyet és lefitymálva Supermant átment világmegmentőbe. Hiszen most már szegény Facebook függő népnek nem kell többé érintőképernyőket koptatni egy elkódorgott share avagy like beékelése érdekében.
Kihozták a HTC ChaCha nevű Facebook gombbal [igen, Facebook gombbal] ellátott texter, facebooker szupertelefont. Így akármit sharelni akarsz, csupán egy gombnyomásra vagy eme nemes avagy nemtelen cselekedettől. [szép idea mindig egy gombnyomásra lenni valaminek a share-elésétől. Már érzem is a melegséget. Belülről jön.] Tehát kedves Nép, tessék elhúzni a sej-hajt a legközelebbi [jaj, nem mondhatom ki melyik, de 600 nanométer hullámhosszú] üzletbe és venni egy jól felhizlalt ChaCha-t. [80 rugó]

 

Szólj hozzá!

Címkék: brand tudás hülyenet ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása