2011/06/09
09:36

Írta: LadArt_

AvA 02 R.E.D. Serafim // jet design

Ilyen sem volt még a blogon: egy magánrepülő designját mutatjuk be, amit a jövőben élő feneketlen pénztárcájú új- avagy régigazdag egyének birtokolhatnak, és szelheti Beverly Hills légterét miközben Need For Speedesen követik az ugyanilyen jetek csak fekete-fehérre festve és szirénával a tetejükön. Megvan hát a célcsoport adrenalinfüggő életunt gazdag úrfik képében.
A repülő maga nagyon hajaz a vadászgépek felépítésére, nyivlán a gyorsaság és áramvonalasság miatt, nameg a vadászgépek badass-ül néznek ki. A pilótafülkében két ülés található, az elülső irányít, a hátsó egy fotelt kap LCD kijelzővel. A járművet két sugárhajtóművel szerelik fel, amik Mach 3-Mach 9.5 sebességgel képesek röpíteni az utasokat.
Nem tudom mennyire közeli az a jövő, amikor a tervező, Timon Sager álma megvalósul, és azt sem, hogy annyira nagyon akarnám, hogy megvalósuljon, de vizuálisan mindenképpen üt a dolog, és concept lévén és számunkra ez a lényeg.

A hajtás után még rengeteg render.

Szólj hozzá!

Címkék: design favourite

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása