2011/06/08
10:51

Írta: LadArt_

Dior 001 sminkstukker

Ted Noten holland designer megalkotta a 'weapon of beauty'-t, vagyis egy fegyvert, amiben benne van szinte minden, ami egy nőnek kell ahhoz, hogy a férfiak gyönyörűnek lássák. A fegyverben található egy antik hajtű, gyógyszerek, szájfény, egy pendrive "titkos információkkal" rajta és egy 100 grammos ezüsttömb a lenyitható tükör mögött. Maga a stukker műanyagból készült és 18 karátos arany berakások díszítik.
Van egy olyan érzésem, hogy titkon minden nő elfogadna egy ilyet (a militarista hajlamúbbak nem csak titkon). Egyébként a művész úr egy sorozat részeként alkotta meg ezt a pisztolyt, ami 7 olyan tárgyból áll, amire egy nőnek szüksége van a bjútihoz. A sorozat tartalmaz napszemüveget, táskát, sálat és sok mást.

A hajtás után látható a többi fegyver tartozék.

Szólj hozzá!

Címkék: design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása