2011/04/02
09:09

Írta: LadArt_

Piktogramos filmplakátok

Viktor Hertz a flickr photostreame alapján feltette az életét arra, hogy minden plakátját és poszterét piktogramokkal fogja megoldani. Az idők során született is egy szép gyűjtemény, amit itt meg lehet tekinteni, és gyönyörködni az egyszerűségben. Ilyen fan-made posztereken mindig elgondolkozom, hogy mennyire nem állnák meg a helyüket, ha alapjáraton ezt tennénk ki reklámnak, mindig csak híres kultfilmek vagy nagy visszhangot keltett hollywoodi csodák újragondolásait találjuk, amit már szinte mindenki látott, ezért mindeni számára felfogható.

Visszakanyarodva a témánkhoz, ettől még semmilyen értéket nem vesztenek a művek, mert azáltal, hogy stílusuk ennyire hasonló, kénytelen volt a készítő egy olyan kulcsmomentumot kiragadni a filmből, amiről rögtön látjuk, miről van szó, mégha nincs is aláírva Helveticával a címe.

Hajtás után a többi poszter.

Szólj hozzá!

Címkék: film print minimalizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása