2011/03/31
14:41

Írta: LadArt_

Adidas vagy Nike szól jobban?

Volt régebben a Nikenak egy érdekes mellékvágánya, ahol azt próbálták ki, milyen lenne ha a cipők hajlítgatásával zenélnének, össze is dobtak hangfalakat Nike dobozokkal borítva na meg pár dj-t, és megrendezték a privát partyt. Én úgy emlékszem, hogy akkor valaki kiderítette, hogy trükk az egész, és nem is működne így, de erre nem mernék megesküdni, de az tény, hogy ilyen cipőt venni nem lehet, írják is a végén korrekten.

Most viszont az Adidas lenyúlva ezt az ötletet vagy újrafelfedezve, ha diplomatikusak akarunk maradni, létrehozta saját zenélő cipőit, amik viszont érintésre játszanak le egy-egy hanghatást. A videó alatti leírásból viszont azt vettem ki, hogy ez elérhető a halandók számára is, tehát hogy a táncosok a mozdulataikkal teremtsék meg a zenét megfordítva ezzel az egész dolgot, hiszen eddig ugye zenére mozogtak. A Sid Lee honlapon viszont ez pont nincs fent, pedig ők készítették ezt is, ahogy a Star Wars Canteenos videót is például.

Ha valakinek sikerül bármit is kiderítenie, várjuk az infókat, addigis döntsétek el, melyik márka nyert!

Szólj hozzá!

Címkék: zene reklám brand vimeo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása