2011/02/28
14:29

Írta: LadArt_

Extraverage kiállítás a Hybrid Caféban

Királyfalvi Károly a.k.a. Extraverage kiállítás nyílik csütörtökön a Hybrid Caféban, és street artban jártasabb olvasóinknak nem kell bemutatnunk őt, aki viszont nem vágná rögtön, hogy HE, akkor ezt írják róla a facebook eventnél:
"Sokoldalú grafikus és illusztrátor, műveiben a tipográfia és a populáris tematika keveredik, jellemző rá a sűrű szerkesztés, zsúfolt, mozgó formák, élénk színhasználat. Munkásságát alapvetően a printek, print felületek uralják (könyv, plakát, matrica, flyer), de dolgozott már pólóra, cipőre, gördeszkára is és emellett a street art egyik elismert hazai képviselőjeként is sokszor emlegetik."

Így van gyerekek, híres ő és jó ő, a hajtás után válogattam is nektek egy kevés képet tőle előizgatás képpen. És ne felejtsetek el ott lenni a megnyitón, ahol pezsgő és miegymás lesz:

2011. március 3. csütörtök 19.00 óra
megtekinthető: 2011. március 4 - április 10.

 

Szólj hozzá!

Címkék: street art jóprogram typography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása