2011/02/27
09:24

Írta: Szerb Lisztesember

Válog AT-AT

Mivel mi már ilyen BlogBroterhood tagjai vagyunk, mostantól minden héten lesz egy válogatás posztunk a HaverBloggok hasáb na nem burgonyái de jai közül. Na élvezzétek a multi-kultit.

Hajtás után találjátok a rövid ajánlókat.

Stilblog:

A hómajmok hozzá vannak szokva az emberi jelenléthez, Gessel képein rengeteg emberi gesztus, arckifejezés és jelleg megfigyelhető. A tél során a hómajmokat...

 

MindennapiBetevő:

A Serviceplan Munich készítette ezeket a reklámokat. Valódi színek...Vajon mit lehetne még kihozni belőle? Sárgarépaceruza? Ez gagyi. Flamingórózsaszín? Szerintetek?

 

OtthonÉdes:

Párizs messze van, de közelebb hozható. Néhány karakteres hangulati elemmel érezhetjük azt, hogy akár ott vagyunk. Ha tematikus francia zsúrban...

 

Spottr:
Nydia Lilian Malevich effect című sorozatán a kontraszt a lényeg, hiszen a Kazimir Malevich orosz festő nevéhez fűződő effekt – más néven szuprematizmus – a geometrikus...

 

recorder:

Ehhez nem kell sok kommentár: elkészült a videoklip Dr. Dre egy évtizede várt – ha minden igaz, 2011-ben már tényleg megjelenő, bár még pontos dátum nélküli...

 

designpumpa:

Artemy Lebedev az apró dolgok nagymestere. Az orosz designer és csapata a hagyományos adathordozók kiváltására alkalmas, egyszerű és stílusos USB kulcsot tervezett, amely ugyan még koncepció, de biztosan nem sokáig.

ágy-asztal-tv:

De a törpök élete nem csak játék és mese rovatunk mai adásában a kényszeres rendrakási mániáról írnék.

gyermekszoba:

Biztos szakmai ártalom, de én különösen nagyra értékelem azt a designt, ami a gyártástechnológia szempontjait is maximálisan figyelembe veszi, teszem azt, költséghatékonyan variálható, változtatható.


manzárd café:

Egy betokosodott városi ember számára furcsának tűnhet a totális meztelenség érzetét keltő Bubble Tree ötlete, még akkor is, ha az igazi hálószobai környezet hangulata, kényelme és melegsége köszön vissza a „falak” között.

 

komment

Címkék: blog valogat at

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása