2011/02/27
11:35

Írta: Szerb Lisztesember

HBO Voyeur

Két lencsén keresztül kukkolni a népet meglehetősen jó érzés. Egy lencsén is. Sokunk ezt a jóságot beépítette mindennapi elfoglaltságai közé. Sokunk nem. Na most mindkét csoporthoz szólok:
Nyugalom, az HBO jóvoltából ha a nap öt percében is olyan helyzetbe kerülünk, hogy nincs ablak öt méteres körzetben amin leselkedhetnénk, vagy nem lát az ablak rá csupán egy tűzfalra, viszont rendelkezésünkre áll az Nagy Internet, fel kell csak másznunk a VOYEUR oldalra és máris elégíthetjük leskelődési vágyunk ki.

Humort félretéve [hol volt?] ez egy kreatív és interaktív projekt volt az HBO jóvoltából [10 millió dollárból]. 2007 nyarán kezdődött és akkor még flickr stream meg egyéb oldalak is adták a kiegészítő információkat. Igazából 5 lakás életét lehetett követni kivetítve egy épület falára. Mostanra már csak a fő oldal maradt meg amit mindenki maga kedvére kipróbálhat, hiszen az öt történet szimultán zajlik, tehát mindig a nézőnek kell eldöntenie melyik szál számára a legfontosabb.[persze lehet ünneprontani és egyszerre nézni az összeset] Na jó vöjőrködést. Or. Or. Wikizést.

2 komment

Címkék: reklám film brand tudás világnézet super képalkotás favourite filmajánló hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása