2010/12/23
19:07

Írta: Ák_

JimDavid CarrusoCarrey

Én igazándiból nem szeretem a CSI: Miami-t. Viszont megértem, ha valaki komázza, vannak benne jó dolgok, meg mindenség, meg napfény, tengerpart és még több napfény, nomeg David Caruso. Akiről talán még a legnagyobb fanok is elösmerik hogy nem éppen egy világ istencsászára, mint színész. Jim Carrey szerint sem éppen [no nem is biztos, hogy fan]. Persze csak implicite. Viszont nagyon jól utánozza, és amikor ezt meglátod és röhögsz és utána visszagondolsz, azt fogod mondani: "És tényleg!..."

És tényleg.

 

 Megjegyzem egyébként hozzáértő parodisták aszondják, hogy aki rossz azt nem is lehet jól utánozni. Úgyhogy akkor ez most ellentmondásos. Nekem nem annyira van kedvem ezen agyalni, de te csaphatod, ha gondolod. Mindenesetre Jim Carrey jó:) Maradjunk is ennyiben :)

2 komment

Címkék: film youtube favourite

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása