2010/12/22
10:29

Írta: LadArt_

We LOVE Skullcandy

Aki egy kicsit is járatos a jóságok ragadós, édeskés világában, az a Skullcandy szó kiejtése hallatán rögtön felkapja a fejét, márha nem egy illetékes füles pihen a hallójáratain. Márpedig a minket olvasó egyedek, azaz TI, biztosan vágjátok, miről beszélírok. Egyedi fülhallgatók kilométerhosszú sora, garantált minőség, mind hangban, mind kinézetben, tehát a négyeshatoson majd könnyebben nyűgözöd le a csajokat avagy a kétszáz kilós ellenőrt, akiről nem tudod férfi-e avagy hímnős.

Nekem a legkedvencebb kinézetű darabom itten látható, legjobb rész benne a kék varrás a fekete bőrön. Namegugye a hosszúkás design.

Mi több, most nyerhettek egyet (nem ilyet, hanem ilyet), ha játszotok a Mindennapi Betevő és a Skullcandy közös játékán, mindössze a két kérdésre kell válaszolnotok, amit külön-külön feltettek. Holnapig. Én játszottam. Te játszol? Ő játszik!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény design reklám super favourite jókép tiszteletreméltó másblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása