2010/12/20
18:00

Írta: Ák_

emer kettő ener egy

Vagyis MR2 number one. Vagyis a hallgatók, nézők, látók, szavazók ezt a muzsikát gondolták a Petőfi három éves repertoárjából a legdurcásabban jónak. 

Szóval parancsoljatok, egy gyönyörű szám erre a csodálatosan gyönyörű napra: a Quimbytől az Ajjajjaj!

A matematikára érzékeny és nemkevésbé szemfüles olvasók talán ügyesen észrevették, hogy a TOP15ös lista még testvérek közt is tíznél kevesebb számból állt itt a Lisztesládán [arról nem is beszélve, hogy nem mindig volt sorban, ehh:P]. Nohát nem raktam ki mindent mert azokat nem annyira komálom. De lehet nyomozni utánuk az MR2 honalpjának megfelelő szekciójában. Hajrá Sherlockok. És végül de leginkább elsősorban big applause az MR2-nek, akik nagyon is hallgatható zenét raknak elénk az egész országban, és ezt azért is külön köszönjük, mert bizony ha ők nem lennének nem lenne mit hallgatni, csak az empéhármat/négyet/nyolcat. Akkor pedig egy idő után halláskárosultak lennénk. MR2 az egészségünkért!

Szólj hozzá!

Címkék: zene tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása