2010/12/11
10:35

Írta: LadArt_

Lisztesláda az MR2 Petőfiben

Ilyen alkalmakkor azért megdobban a szívünk, hiszen 2 éve, mikor felnyitottuk a Lisztesládát, hogy a jóságot szolgáltassuk a világnak, és ezáltal a pozitív rezgések túlsúlyba kerüljenek (meg a többi kozmikus blabla ilyen energiákról), nem igazán gondoltunk bele, hogy ez bárkinek annyira érdekes lesz mint önnönmagunknak. Aztán idén elkezdtek jönni a különböző megkeresések és ilyen-olyan ajánlók. Elsőnek még régebben a Mindennapi Betevő írt rólunk ajánlót, aztán most nemrég a Subba blog. És igen, ezekért is nagyon hálásak vagyunk.

Most azonban valami más történt, az általam igen kedvelt Kultúrfitnesz nevű műsorban is helyet kapott eme blog, és bár sajnos az adást nem hallottam, és visszahallgatni nem lehet, gondolom én Horváth Gergely megemlített minket ottan. Szóval köszönjük a halat, ti meg hallgassatok csak Petőfi rádiót, mert már mi is ajánljuk (hoppá). Ami pedig írva vagyon:

"Egy blog: Lisztesláda
Van egy magyar blog, amiről nem tudjuk pontosan, hogy miről szól, de az biztos, hogy izgalmas és szórakoztató. Ez a Lisztesláda. Készítőinek fura álneve van: ők a Szerb Lisztesember, Ák és Lada. Amit pedig blogjukon kínálnak, abban van street art, desing, fotó, zene és film - vagyis ahogy ők írják, sok jóság. Csupa vicces, meghökkentő vagy éppen vérkomoly dolog a netről - ahogy a Lisztesláda-banda látja. Nagyon színes és nagyon mai, vagyis igazi Kultúrfitnesz. Úgyhogy képző és minden más művészet a neten, magyaroktól. A Lisztesláda-blogért katt ide:
www.liszteslada.blog.hu"

Szólj hozzá!

Címkék: zene vélemény világnézet super tiszteletreméltó másblog liszteslada

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása