2010/11/24
17:48

Írta: Szerb Lisztesember

Daily Invitation

DJ Polgár barátocskánk a minap [ma] [ janem tegnap] értesítést küldött a holnapi Merlines mókáról, ahol nem más mint önnönmaga is fel fog lépni. [s utána le] Na itten van a hivatalos szöveg s a hivatalos kép is.

November 25-én (jövőhét csütörtökön)Mindenkit várunk a Merlinbe! Izgalmas estének ígérkezik a dolog, hiszen ez lesz a Catwalk rendezvény sorozatának első állomása.
A bulit a Microphone hair kezdi a legújabb utcai kollekciójuk bemutatásával. Mi folytatjuk első kollekciónkkal, amihez a kötött pulcsikat Bálint Sára készítette. És végül de nem utolsó sorban jön Sára a teljes téli kollekciójával. A bemutatók után party party party!!!!! Amihez a zenei alapokat Popbitch, Headshotboyz és Crimson & the Counterfeiter (ikz.hu) adja. A belépő 1000 ft, amit levásárolhattok 1 hétig (dec.3.) a karszalag felmutatásával a Catwalkban és a DressCodeban catwalk és Bálint Sára termékekre valamit levágathatjátok a Microphone hairben de akár ott Tigi temékekre is beválthatjátok. Gyertek szépen, jóóóóóó lesz!:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene vélemény tudás világnézet tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása