2010/11/17
09:21

Írta: LadArt_

Randall Slavin photography

Randall Slavin egy fotós aki főleg sztárokat - vagy a legidegesítőbb nevükön celebeket - fotóz. És pont annyira csinálja jól, hogy megemlítjük mostan és itten. Elég szellemes szöveget rittyentett ő avagy a menedzsere az about részbe, ebből egy kis szösszenet:

"Randall Slavint gyakran hívják fotográfusnak. Ritkán hívják hitelezők is. Szereti a városokat és a napsütést. Utálja a fűszereket és az Offspringet. [...] Randall Slavin nem néz sportot, azonban élvezi a műsorokat amik a sportról SZÓLNAK. [...] Randall nem tudja mi lesz ma este, de egész nap gyakorolt rá."

Szólj hozzá!

Címkék: világnézet super képalkotás megapixel ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jókép tiszteletreméltó fényképzelés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása