2010/11/04
10:01

Írta: Ák_

Hűtött Parov

És bizony az elmúlt időkben (és a még azelőtti időkben) eme blog felbecsülhetetlen hasábjaira került Parov-postok elvezettek a tető legmagasabb pontjára, ahol bizony belénkbasz a villám, ha nem figyelünk. Úgyhogy fület-farkat behúzni, és figyelem.

Egy hét múlva Budapestre érkezik a világ legjobb hűtője, vagyis a Budapest Fridge. Itt pedig úgy nagyjából egy hét múlva fellép Parov Mester, úgyhogy akiben még egy kicsit is pislákol az élet, az dobjon be a zsebébe egy nagy üveg fagyállót és irány egy jókis zenehallgatással egybekötött berúgás sí-, snowboard-, és másegyéb-show. A rámpa állítólag már épül [húha- A. Szerk.]. A kép olyan mint egy link - ha kattintasz messzi-messzi weboldalakra repít. Tessék próbálkozni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene super

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása