2010/11/01
19:01

Írta: LadArt_

Futtassuk fel - NYEREMÉNYJÁTÉK!

 

Tehát amit csinálnotok kell, ha részt akartok venni:

1. LIKE-oljátok a Lisztesláda Facebook csoportot (akár itt oldalt, akár Facebookon)

2. Attendeljetek a Futtassuk fel a haverom blogját Facebook eventen (maybe is jó)

3. És itt jön a lényeg:

Küldjetek nekünk bármilyen érdekes cikket, hírt, reklámot, videót, akármit, ami úgy gondoljátok, hogy a mi blogunk profilja. Egy pár sort is lehet mellé írni, ez pluszpont, főleg ha jó stílusban írjátok meg.

És/Vagy kérünk szépen szép nőkről képeket küldeni, de nem ám akármilyet - mint fotó is legyen értékes, és szép. Erre pedig a példa az felébbi kép, amin a világ legjobb segge szerepel.

NYEREMÉNY: Akit úgy ítélünk meg, hogy a legjobb jóságot csapatta szerkesztőségünknek elektronyikásan, az egy hétig szerkesztő lehet a Lisztesládán, és az egy hét után szavazásra bocsátjuk, hogy maradjon-e.

Beküldés: a lada.zrt@gmail.com és a szerb.lisztesember@gmail.com címre kell elküldeni amit elküldtök (egyszerre másolatban valamelyiknek) TÁRGY: nyereményjáték

Sok szerencsét mindenkinek!

 

5 komment

Címkék: nyeremenyjatek ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján liszteslada

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása