2010/10/26
10:58

Írta: LadArt_

#04. D*Face

Tudom rég írtam ebbe a sorozatba cikket, dehát ez van, most írok. Mostan egy D*Face nevű művészről lesz szó, aki grafikusművészként keresi a kenyerét és közben az utcán és a múzeumok falain belül is szórja szét installációit és festményeit. Jellegzetes szimbólumai a Kieth Haringes szárnyacskák és a hírességek arcának koponyává torzítása - esetleg mindkettő. Csakúgy mint mi itt a szerkesztőségben (meg otthon is) nagyon odavagyunk a képregényekért, úgy néz ki D*Face barátunk is, hiszen ezt a motívumot is rengetegszer felhasználja. Kiválogattam pár elég jó képet a honlapjáról, a na muta után fogyaszhatjátok.

Szólj hozzá!

Címkék: street art világnézet illusztráció super képalkotás ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jókép képlegény urban art sorozat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása