2010/10/08
00:34

Írta: Szerb Lisztesember

Brødre/Brothers

Mivel jólértesültem róla, hogy Az Óperencián túl valamit remakelgetnek az ottani benszülöttek így gyorsan nyerges paripámra pattantam és jöttem tévhiteket hesegetni.

Tehát ha valaki jó filmet akar megnézni az ezt[spoileres rosszul összerakott trailer, de még mindíg jobb mint ami youtubeon leledz] vegye ki a tékából[Könnyű felismerni, nincsen a borítón Natalie Portman.], nem pedig a hasonló címmel (csak itt eredetileg van angolul [mivel amerikai], nem pedig a fordítás miatt) megjelent film-alakú trágya tárgyat.

azért ideszúrom a feldolgozás trailert csakhogy multi-kultik legyünk és tudjuk miről van szó de a trailernél hosszabb verziót nem ajánlanám megnézésre [mert az a film]

 

igen, elnézést a kirohanásért nem szokása blogunknak a rosszvélemény kinyilvánítás, csupán vendettát kellett venni a szerencsétlenül járt Låt den rätte komma in/Let the right one in,  Let me in-é és a Mou gaan dou/Infernal affairs [igen mind a plakát mind a trailer rossz de cserébe a film jó], The departed-é való varrásáért.

komment

Címkék: vélemény film világnézet filmajánló tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása