2009/11/29
20:53

Írta: Szerb Lisztesember

RayWilliamJohnson

Meg lett találva, végre valahára az egyik legnagyobb YouTube góré (hála Tiberius közreműködésének). Megfelelő angol tudással szerintem simán leröhögtet minket a székünkről. Azon kívül, hogy tarkón ragadja a videók lényegét s ezt átalakítva fordítva adja vissza, még extrém vicces fejeket is tud vágni. And yeah, what could possibly go wrong?

 

https://www.youtube.com/watch?v=hXxTmTMhzQo

3 komment

Címkék: youtube tudás super tiszteletreméltó

2009/11/28
00:27

Írta: Ák_

a legvégső küzdés

A múltkor a diszkográfiák végtelen tárházát jártam, midőn arra lettem figyelmes, hogy bal bokám kérlelhetetlenül és megmásíthatatlanul beleakadt egy Utolsó Harc-nak festett Végső Közdelembe, miből kiakasztani csak igen nagy műgonddal voltam képes, hiába a sokrétű műgond-képzésem, mivel majdnem minden helyzetben képes vagyok imitált problémát kiszűrni és rövid úton elpusztítani, mondhatnám megsemmisíteni.

Nade a különleges képességekre ott van a hero tag, a mienk most azonban a muzsika-féle, úgyhogy lassan elérek a valódi topikunkig, vagyishogy prezentáljam mélyen tisztelt és magasan felnézett Olvasóinknak (nem királyi többes, többen írjuk a szösszenet-session, vagyis eme blog-t) ezt a hangfrekvenciák hullámain hihetetlenül száguldozó gyönyör-darabkát. Aki hallgatja országunk szerintem legjobb rádióját, a Kettest, az esetleg már hallhatta. Illetve az is aki m,ár amúgyis ismeri. Ismerte. Érted. Na. Büszkén bemutatom: Velvet Revolver: The Last Fight!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/11/26
21:38

Írta: Szerb Lisztesember

transformers HArc

Akik minden este azzal álmodnak, hogy reggelre a megszokott kis napsárga Suzuki Swift helyett egy ádáz gyilkológép-robotot találnak az utcán parkolni, mely csupán úgy szórja a nukleár rakétát mintha amaz valamiféle meggymag vólna. Na azoknak ajánlom eme két elektronizált muzsikát, csupán és kizárólag a holnap reggeli meglepetés-talkozás utánai reménykedésre való ráhangolódásra.

 
 

[Cookie Monsta - Optimus Prime]

1 komment

Címkék: zene youtube dnb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása