2009/08/23
10:54

Írta: Szerb Lisztesember

Gauss

Az enyhe design-csomagolás szekció sajnálatos módon mostanáig kicsiny hajlékában hűsölt a 41 kilotonnás meleg miatt, de ennek is vége van. Méghozzá nem máskor, mint.

MOST.

komment

Címkék: design wrapping

2009/08/22
15:19

Írta: Szerb Lisztesember

August 20 für Mich

 Kimentem, s azon mód csapkodtam a tükröt. 

komment

Címkék: vélemény tudás alkotmány világnézet képalkotás jókép

2009/08/22
06:50

Írta: Szerb Lisztesember

Drága Titanic

A Titanic C. film rendezőjének legújabb fílmjének trailere: (A film eDDig csupán 300 tábla egészmogyorós milka csokoládéba került. )

komment

Címkék: film youtube

2009/08/21
22:54

Írta: Szerb Lisztesember

Aki Dobozt Húzott a Fejére...

 Zseniális.

komment

Címkék: vélemény képalkotás jókép tiszteletreméltó

2009/08/19
23:22

Írta: Szerb Lisztesember

CSókLódzás

Most hogy már ennyi mindent össze hordott nékünk a mi jóöreg havernőnk miss Belterjes DOBK, ideje lenne kideríteni ki is ő, mi is ő s erre nem is áll módunkban jobb utat választani mint zenei izlésének kiismerését, hiszen mind-nyájan tudjuk. Az vagy, amit megeszel (a füleiddel). 

Lebukott. Eztet hallgatja.

 

komment

Címkék: zene youtube

2009/08/19
22:30

Írta: Ák_

kameraidézet

A múltkori liftes témával megkezdett 'session a sessionben session' (Session in the Session Session) elérkezett ahhoz a részhez, amikoris a 'folyt.köv.' visszavág. Nagy lépegetőkkel és harci olifántokkal. Namert a múltkor a Keleti Pálya Udvart járva (Eastern Course Garden) ama feliratra lettem figyelmes, miszerint (és egészen nyisd tágra szemeidet, mert felírtam [!!!] és eme tényből forrásként fakadólag atomóra pontossággal fogom tudni idézni (huszonikszezer évenként kettő a minusz nagyonsokadikon másodperc késéssel))*

Szóval, 'Kamerával megfigyelt terület' témát hirdető táblán a kísérőszöveg (amolyan szarféle digestif, kicsit mint az én helyesírásom, csak mégsokkalrosszabb):

"... Ha ön ezen a területen tartózkodik, ezzel beleegyezését adja a felvételek elkészítéséhez."

Ezt azért ha rendesen végiggondoljuk akkor igencsak bekúr. Nemdebár? Debár.

* Ön úgy gondolja, hogy a csillaggal megjelölt részen a kelleténél (értsd: a feltétlenül szükségesnél) kissé több volt a záró jel (értsd: a jel ami lezárja a lezárandót). Ez esetben 1. szarhat bele 2. írhat egy panaszlevelet A Szerk.-esztőségünkbe ezzel megadva a lehetőséget, hogy Mi szarhassunk bele. Köszönjük.

° Ha Ön a közelemben tartózkodik, azzal beleegyezését adja ahhoz, hogy pofánvágjam. (a szabályok nem ismerete nem mentesít azok alól!) [vagyis akkor is pofáncsaphatlak ha ezt nem olvastad - A. Szerk]

 

komment

Címkék: nonsense quote of the day a világ tévedései

2009/08/18
12:13

Írta: Szerb Lisztesember

IQ betyár bringa

Chris Boardman enyhe koncepció-bringája, mely okos. Nem is kicsit, mert számolja, hány kalóriát tekertél le magadról, mindeközben a kedvenc zenédet is játssza s ha netalán tán elfáradt a FATass-ed akkor még az előzőlegesen napsugarak által feltöltött motor is a segítségedre rohan. Vegyétek azt, vigyétek. (Ha legyártják.) 

komment

Címkék: design környezetvédelem feltalálás tiszteletreméltó

2009/08/17
20:12

Írta: Szerb Lisztesember

Mc Gekko

Hoppáré, a háttérben DJ CHameleon czibálja a scratchelendő disketteket. Mr. Kétiránybanézek szuperképessége, hogy egyszerre mindakét bakelit mozgását letudja követni szemeivel.

komment

Címkék: best of flickr jókép tiszteletreméltó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása