2009/08/19
22:30

Írta: Ák_

kameraidézet

A múltkori liftes témával megkezdett 'session a sessionben session' (Session in the Session Session) elérkezett ahhoz a részhez, amikoris a 'folyt.köv.' visszavág. Nagy lépegetőkkel és harci olifántokkal. Namert a múltkor a Keleti Pálya Udvart járva (Eastern Course Garden) ama feliratra lettem figyelmes, miszerint (és egészen nyisd tágra szemeidet, mert felírtam [!!!] és eme tényből forrásként fakadólag atomóra pontossággal fogom tudni idézni (huszonikszezer évenként kettő a minusz nagyonsokadikon másodperc késéssel))*

Szóval, 'Kamerával megfigyelt terület' témát hirdető táblán a kísérőszöveg (amolyan szarféle digestif, kicsit mint az én helyesírásom, csak mégsokkalrosszabb):

"... Ha ön ezen a területen tartózkodik, ezzel beleegyezését adja a felvételek elkészítéséhez."

Ezt azért ha rendesen végiggondoljuk akkor igencsak bekúr. Nemdebár? Debár.

* Ön úgy gondolja, hogy a csillaggal megjelölt részen a kelleténél (értsd: a feltétlenül szükségesnél) kissé több volt a záró jel (értsd: a jel ami lezárja a lezárandót). Ez esetben 1. szarhat bele 2. írhat egy panaszlevelet A Szerk.-esztőségünkbe ezzel megadva a lehetőséget, hogy Mi szarhassunk bele. Köszönjük.

° Ha Ön a közelemben tartózkodik, azzal beleegyezését adja ahhoz, hogy pofánvágjam. (a szabályok nem ismerete nem mentesít azok alól!) [vagyis akkor is pofáncsaphatlak ha ezt nem olvastad - A. Szerk]

 

Szólj hozzá!

Címkék: nonsense quote of the day a világ tévedései

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása