2009/06/28
16:16

Írta: Szerb Lisztesember

Job InterReview

Azt hiszem tanulnunk kéne a Pepsi Maszkos srácoktól. Az élet ilyen laza és kész, csak találd meg a szolvációt az ab-ra.
Linkért köszönet TündérMókusLekvárnak.

 

2 komment

Címkék: youtube tudás tiszteletreméltó

2009/06/28
11:58

Írta: Szerb Lisztesember

VoiD LP PLaYEr

Holly smokes! Belterjes-design-oldal besúgó kisasszony már megint rámarkolt a klaviatúrára. És eme rámarkolás gyümölcse ezúttal nem más lett mint a gyermekkorunk (tehát életünk) álmainak szimbóluma: A Lebegés. Sőt e mellett a funkció mellett még zenél is a kütyü. Errefelé teszi ezeket a funkciókat.

http://www.designboom.com/weblog/cat/8/view/6749/rhea-jeong-void-lp-player.html

Szólj hozzá!

Címkék: design tudás tiszteletreméltó

2009/06/27
17:08

Írta: Szerb Lisztesember

2012

Még szerencse, hogy túléltük a Holnaputánt mert ebbe most tuti beledöglünk. Én mondjuk szívesebben murdálnék bele egy szimpla meteoritba, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen egyszerűre szabott.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube tudás környezetvédelem filmajánló

2009/06/27
11:48

Írta: Szerb Lisztesember

BenDito MaCHine

Ma is egy varázslatos kis videó-szösszenettel gyönyörködtetnélek meg titeket.

Ha engeditek.
Tegyük fel, hogy iGEN.
Máma, ugyanis nem másról ejtünk szót, mint a remek figurákkal és hangulattal teletűzdelt Bendito Machine első részéről. És mivel tudatában vagytok, hogy egy felettébb nagy titkot közöltem veletek, amikor megtudtátok, hogy ez az első rész, megsúgom:
én is kitaláltam az első rész-ből, hogy van második. De az már egy másik történet. Addig is jó Machineolást.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube világnézet tiszteletreméltó

2009/06/26
07:58

Írta: Szerb Lisztesember

Parkour

Mivel a nagymultkoriban már voltunk oly nagy keggyel ellátottak, hogy szemetek elé tártunk egy igencsak pörgős parkour videót, ezért most úgy gondoltam, jót tenne a sport imázsának, ha egy nagy fokkal nyugisabbnak tekinthető mozgóképről rántanám le a mélyen tisztelt leplet. Eme alkotmány szinte már a „művész” kategóriában leledz. Nem is csoda azok után amennyien közreműködtek létrehozatalában.

 

SAMPARKOUR from Wiland Pinsdorf on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: street art super vimeo tiszteletreméltó

2009/06/25
07:40

Írta: Szerb Lisztesember

Bau-Bike

Bauhaus-ban lakók nagy problémája lehet, hogy ha egyszer már szépen bebiztosították magukat egy tökéletesen eme letisztult designnak megfelelően felépített és berendezett házba, hogyan is fognak kiszabadulni onnan. Hiszen maga az elszakadás a megszokott formatervtől és a valóság teljesen másfajta realitása együtt halálos kimenetelű is lehet rájuk nézve. Ám nem akkor, hogyha a design-concious hátsójuk alatt ott virít a bau-bike, mely visszaidézi pár órára magára hagyott lakhelyük hangulatát.
Linkért ismételten Miss Belterjes-design-oldal besúgó kisasszonynak kell köszönetet mondanunk.

http://www.baubike.dk/index.html

 

1 komment

Címkék: design környezetvédelem

2009/06/24
16:12

Írta: Szerb Lisztesember

ZombieLand

A jobb később mint soha elnevezésű párnán pihentettem nagyra becsült testrészeimet mikor is rájöttem, hogy ELJÖTT AZ IDŐ.

Hogy megosszam veletek: kár is volt parázni a halálos meteoriton vagy a globális légszennyezettségen, nem ezekbe a fű félékbe fogunk kollektíve beleharapni. A primer veszély számunkra nem más mint a ZoMBiEk támadása. De ezt sem kell negatívan felfogni, így legalább van esélyünk, hogy mi legyünk a Hét Zombie Killere. Jó gyakorlást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube tudás filmajánló

2009/06/24
10:56

Írta: Szerb Lisztesember

Capa

Hogy ne csak mindig a fLickr vagányokat éljeneztessük, közölnöm szükséges, hogy a fotózás nem éppen egy idős a ccd lapkák létrejöttével és hogy régen is elég nagy ászok mozogtak a témában mindenféle Extreme III meg Ultra II kártyák nélkül. Ennek bizonyítékául itt egy bizonyíték.

Robert Capa D-Day

 Robert Capa: D-Day

4 komment

Címkék: tudás világnézet képalkotás jókép tiszteletreméltó

2009/06/24
09:10

Írta: Ák_

banánt, bazdmeg

Az imént annyira belefeledkeztem a nagyvilágba, hogy egyből elő is került lelkem mélyéről a "húde-kurvára-tetszenek-a-problémáid" életérzés. Aki nem tudná, hogy milyen is az, amikor ez taglózza le az embert, annak előidézés gyanánt linkelnék egy savazódást, nekem is eme gond-dömping révén csúcsosodott ki az említett életérzésem, mondhatni instant átvette a kontrollt testem-lelkem felett.

1 komment · 2 trackback

Címkék: hülyenet szavazódás

2009/06/23
22:19

Írta: Szerb Lisztesember

invá DERubik

Valaki más is kitalálta és jobban tolja… Uuups.

 

 

http://pingmag.jp/2008/09/01/space-invader/

 

3 komment

Címkék: street art inváder invader tiszteletreméltó

2009/06/23
14:35

Írta: Ák_

nincs sok hátra! avagy a törcsik eljövetele

Ja, mennyire bírom az olyan címeket, amikben szerepel, hogy "avagy" (N E M !!!)

Szóval, szerencsére megdobott minket az ég egy olyan istencsászár-zsenigéniusszal, mint Douglas Adams. Namármost, annak aki nem lenne képben: először is üzenem, hogy hipphopp vonszolja be magát a képbe, mert ez így nem állapot. Hát lehet ezt? Másodszor közleném vele, hogy hatalmas science-fiction író bajtársaihoz hasonlóan neki is voltak "törvényei" (mint pl Asimovtól a Robotika Törvényei). Na, hát az övéi a pontosság igénye nélkül: 1. DON'T PANIC (csupa nagybetűvel, a gyengébbeknek: NE ESS PÁNIKBA), 2. Ne lepődj meg semmin, 3. Légy kész mindenre, 4. Mindig legyen nálad egy törülköző. A szerző (vagyis pontosabban a Galaxis legkelendőbb könyve, a Kalauz szerint) ha ezt a négy szabályt betartjuk, akkor az Élet minden egyes helyzetéből nyertesként fogunk kikeveredni.

Namármost szerencsétlen módon Douglas Adams elhalálozott, ám törvényei örökérvényűek. És szerencsére a fanjai olyan őrült nagy állatok, akik olyan őrült nagy állat-zsenik akarnak lenni, mint ő. Szóval megalapították a Törülköző Napját, ahol minden egyes rajongónak megadatik a lehetősége a csoportos őrületre. Május 25.én mindenki nyíltan viseljen törülközőt! Törülközőt a zászlórudakra!

Sajnos mire észrevettem, már a júniust tapostuk. Ezelőtt csak olyan kezdeményezésről hallottam, hogy a film premierjére törülközővel... na mindegy. Lényeg a lényeg, mindig legyen nálatok törülköző, és, ahogyan azt a Galaxis Útikalauz borítójába is beledombornyomták csupa nagy betűvel: DON'T PANIC!

Towel Day hivatalos honlap

Towel Day a Wikipedián

So long, Douglas, and thanks for all the fish!

(ennyi TAGet még sosem szabtam hozzá posthoz:P)

Szólj hozzá!

Címkék: könyv tudás világnézet super favourite quote of the day hülyenet ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján tiszteletreméltó

2009/06/23
14:33

Írta: Szerb Lisztesember

Hé, figyelsz? HÉ!?

Mindjárt meg lesz mondva a tuti. Itt és most. Mert hát nem úgy van ám az, hogy csak olvastok minket bele a nagyvilágba. Itt rendnek kell lenni! Itt és most. Ezért, alá lesztek vetve egy komplex-figyelem tesztnek. Nagyon speckó, szóval figyeljetek. Itte.

 

1 komment

Címkék: youtube világnézet hülyenet tiszteletreméltó

2009/06/23
10:14

Írta: LadArt_

EssLte!

Szólj hozzá!

Címkék: brand alkotmány márka képalkotás jókép

2009/06/22
19:29

Írta: Szerb Lisztesember

SAM u Raj

Lenéztem magam alá és megint csak a megrögzött kék szőnyeget láttam a talpaim alatt a várva várt sárga föld helyett. Így elgondolkodtam, merre is lehet és azon nyomban ráébredtem megtalálásában nagy valószínűséggel csak és kizárólag a prémium minőségű üvegben érlelt vodkám segíthet. De amint nyúlok a szeszes ital után észrevettem, hogy valami hülye szamuráj már megint leszabdalta amazt. Fak.

http://www.behance.net/Gallery/Vodka-SAMURAI/245844

 

1 komment

Címkék: design wrapping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása