2009/01/11
21:30

Írta: Ák_

Abszintvihar

Naja, gondoltam én is összeütök valamit, annyira megtetszett a novellaíró verseny témája, vagyis az abszint. Nem, a versenyre nem mentem el de írtam egy vihart abszintosan, remélem jólett. Várom a fídbekkeket, a vihar itt olvasható.

Enjoy.

Ák

Szólj hozzá!

2009/01/11
18:33

Írta: LadArt_

Öklend.

élet. Lét. Éltet. Tél. Letét. Tetéz. Betét. Betett. Tett. Tetovál. Tető. Tő. Tőr. Törés. Rés. Sérül. Rüh. Rohadt. Had. Tilt. Tolt. – már nem. – tolat. Tollat. Trilla. Troli. Troll. Rollover. Lóverseny. Ver. Senyved. –lés. Lusta. Suta. Tus. Puska. Tus. Tinta. Szita. Szid. Te szar. Arasz. Száraz. Száraz arasz. Szar az ; a szar. Holott. Halott. Tollas félhold. Nedű. Spárga. Cérna. Zeller.

Nő.
Férfi.
Nő.

Csökken. Tölt. Halá... eSZ. Mire vársz? Látsz. Félsz. Szél. Szelíd. Idom. Mond. Mondd! Dolog. Golgota. Gól? Lóg. Gulág. Gála. Találgass! Segges gésa. Pop. Pimp. Belép. Lép. Kilép. Máj. Alak. Ülep. Lepke. Ellep. Ellép. Eléd. Éled. Kés. Éled.

élet.

 

1 komment · 1 trackback

2009/01/10
17:09

Írta: Ák_

Dedicated: Newborn

Tudjátok mennyire rühellem a magánjellegű blogokat, ilyen effektíve netes naplókat. Én most akkoris csakazértis offtopic magánpostolok, ugyanis szeretném köszönteni körünkben Emmát, aki 4 kiló 10 deka és 59 centi, valamint gratulálni az anyukájának, és köszönetet mondani a nagybátyjának, hogy értesített engem és fontosnak tartotta, hogy engem ellásson infóval.

Welcome aboard, Emma!

Ák
 

Szólj hozzá!

2009/01/10
11:47

Írta: Szerb Lisztesember

Maximum Rét

Mai videó szösszenet. Inicializálás. Start.
Szóóóóval. A szombat-reggeli punnyadás sessionből egy kis ritmusos Maximo Park számmal gondoltam, hogy kirobbantalak titeket. Maga a szám az ízlés kérdése, arról nem kívánok írni. Viszont a klip. Megvan benne az összes együttes-együtt-muzsikál-fronténekes-vonaglik-elöl jelenet, de ezeken felül még, megfigyelhető egy csoport szürreális képsor is amit én személy szerint magas fokon szívlelek. (Jó tudom, tudom ez is ízlés kérdése. De valamiről írni kell.) Az én személyes kedvencem speciálisan a második, gardróbban-találok-egy-samut jelenet. Nem tudom miért. Biztos ez minden vágyam. Lehet szükségem lenne hozzá egy gardróbra. Mindenkinek kellemes orrvérzést kívánok hozzá.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/01/10
11:38

Írta: Szerb Lisztesember

Big Red Contest

Újabb kinetikus tipográfia. Mint aztat már említettem. És igen üröm a körömben, ennek is mintaszerűen elfejszézték a végét. Egy: Hogy nézel ki? Kettő: Zene elhalkításról csak én és kizárólag én tudok ebben az univerzumban? NEM. De maga a video összességében elég jó. És a gyors tempó ellenére, szerintem az olvashatóság is elfogadható (ha már erről van szó). Közérdekű közleményünket hallották.

 

Big Read Contest

 

Szólj hozzá!

2009/01/08
21:50

Írta: LadArt_

Darth Dinner with Jeff Vader

Ez itt egy villámposzt, és nincs kedvem sokat írogatni, csak meg szeretném osztani az audenciával - veletek - ezt a csilingelő izét. Na izé vagyis ezt a videót. Nekem nagyon bejön. Megérdemel egy ikszdét, akár kettőt isXDXD

 

 

Köszönet érte néhány jóbarátnak:)

Updade: még több feliratozott mókáért katt

2 komment

Címkék: star wars animáció vader hülyenet

2009/01/08
18:21

Írta: Szerb Lisztesember

Kis Wook

Kis Vukot nem nézi a kutya se, (hehe) de sec perc alatt kinyomják Digital Versatile Disc-re, meg ingyen vetítik, meg benne van a TV-ben, hogy ne kelljen állam bácsinak vissza perkálni a támogatást. Hát én mentem népszavazást (de minimum aláírásgyűjtést) akarok annak érdekében, hogy valaki fizesse vissza azt a bizonyos támogatást. Ez mi ez? A KIS VUKOT SOK MILLIÓAN NÉZTÉK MEG, ingyen. Ja DE. Mindezt a szegény, magyar polgárok értékes adó-forintjaiból finanszírozván. Aztán, nem tudom mi fán terem a deficit.

 

SG-VUK

 

1 komment

2009/01/07
20:04

Írta: Ák_

Wazap, Galactica?

Egyik hasonlóan derűs napon éhségem kielégítése végett youtube-ot böngészvén találtam ezt a maxifun szösszenetet. Csak az fogja érteni, aki nézi a Battlestar Galacticát (és aki érti is).

Ja, és úgy amúgy az első három évadot foglalja össze nyolc percben, szóval ha nézed de még nem tartasz a harmadik végén akkor stay away from the link!

Amúgy meg élvezzétek ennek a nőnek a hadarását, a BSG mélységének és jelentésének elvesztését, és az olyan kifejezéseket, amiken halálra lehet szakadni magunkat, de kizárólag csak az eredeti sztori ismeretében. Pl "Bad Boomer, bun in the toaster, phone with the cord, some actually look like models (XD), Starbuck can't resist", stb, stb.

Have fun blabla. Itt a link. Enjoy.

Ák

4 komment

Címkék: battlestar galactica

2009/01/06
20:38

Írta: LadArt_

Abszintlépés

Nem minden kérkedés nélkül, de fokozott szerénységgel osztanám meg veletek egy bizonyos novellaíró verseny bizonyos nyertesének - én - pályaművét, ami nem nagy meglepetésre pont ugyanolyan stílusban írodott, mint az összes többi irományom itt ezen a website-on. Tehát kellemes olvasgatást kívánok! :)

Szólj hozzá!

2009/01/05
22:19

Írta: LadArt_

Külsőség: Aberrált visszatérése az erektált balfenéknek

Közölném minden kedves kedvetlennel, hogy ha a továbbra kattint, akkor olyan tartalmak jelenülnek meg - manifesztálódnak - amik nem kapcsolódnak szorosan a blogunk tartalmi mivoltához, de én mégsem tudom megállni, hogy  TOVÁBB>>>

Szólj hozzá!

Címkék: hülyenet a világ tévedései

2009/01/05
21:40

Írta: Szerb Lisztesember

WC

MiniPost: Design Philadelphia 2008

 

(ismét Belterjes-design-oldal besúgó kisasszony az elkövető)

Szólj hozzá!

Címkék: design

2009/01/05
20:06

Írta: LadArt_

Microfost...[microfostalicska]

Egyszerre fagyott le a világ minden 30 gigás Zune-ja, mert a zenelejátszók szoftvere elszámolta a napokat a szökőév miatt.

LoL?

1 komment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása